Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mindenféle vírus van a telefon...

Mindenféle vírus van a telefonom, és jönnek értesítésbe. Mit kezdjek velük?

Figyelt kérdés
Pedig semmi olyan oldalra nem léptem, de állandóan ezek a tartalmak jönnek be. A filmcity oldalról szoktam letölteni filmeket, azóta vannak ezek. Vírusírtó is van rajta, de semmi változás.
2022. febr. 2. 19:15
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

Akkor jó eséllyel arról az oldalról szedtél össze valamit... én a helyedben lehet, hogy hanyagolnám.

Talán egy hard reset segítene a helyzeten, az jó eséllyel törölné a vírusokat is. Ha nem, akkor van nagyobb baj. Ahhoz már komolyabb segítség kellene. Én a hard reset-el próbálkoznék először. Arra figyelj, hogy minden számodra fontos dokumentumot ments ki SD kártyára, vagy számítógépre. VISZONT! semmi mást ne ments el. Semmi program infót, semmi egyéb mappát. Csak ami fontos, és tényleg nélkülözhetetlen számodra. És ne engedd, hogy új bejelentkezés után mindent visszatelepítsen azonnal egy biztonsági mentésből. Programokból csak azokat, amik tuti megbízhatók.

2022. febr. 2. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az nem lehet, hogy nem a szó szoros értelmében vett vírus, hanem "egyszerű", de idegesítő felugró értesítések, amiket véletlenül engedélyeztél? Azokat könnyen ki lehet kapcsolni az internet beállításokban.
2022. febr. 2. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A kettesnek igaza van, erre nem is gondoltam. Simán lehet az is, amit ő írt. Azzal sokkal könnyebb, mert látod, hogy melyik oldalról jönnek az értesítések, és le tudod tiltani. Először ezt nézd meg akkor, mielőtt az én módszeremmel próbálkozol. (#1. voltam)
2022. febr. 2. 19:47
 4/5 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Első sorban próbáld meg törölni a böngésződ adatait a beállításokon belül, az alkalmazáskezelőben.

2022. febr. 2. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A reklámokat alapvetően egy-egy app dobja fel. Esélyes, hogy a böngésző az, nézd meg a beállításaiban a webhely engedélyeket. Ha a reklámot az értesítősávban látod, nyomj hosszan az értesítésre és az android megmutatja, melyik app küldte.
2022. febr. 2. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!