Feltörték az iphoneomat?
Furcsa naptáreseményeket találtam az iphoneomban.
Volt egy "párterápia" időpont, illetve egy "Cili" név.
Furcsa, mert a gmailem két lépéses azonosítóval van védve és az icloud jelszavamat sem adtam ki.
Tudom, elég furának tűnik, de tényleg kicsit megijesztett a dolog.
Simán kitöröltem az eseményeket. Tudom van ez a "naptárvírus" dolog, de a naptár beállításoknál nem tapasztaltam furcsát...
Esetleg valamelyik ismerősödnek nincs meg az icloud jelszavad? Vagy esetleg valamelyik másik apple termékedet amelyiken ugy azzal az iclouddal vagy bejelentkezve használta valamelyik ismerősöd
Remélem tudtam segíteni 😁
Nem tudja senki az azonosítómat.
Furcsa nekem ez a dolog, remélem tényleg semmi para, mert a jelszavaim/adataim minden fent van az icloudon.
Letöltöttél valami naptárat.
Beállítások -› Naptár -› Fiókok -› kiválasztod azt a naptárat ami csinálja a balhét és kitörlöd. Ennyit.
Mivel más, komolyabb vírust nem tudnak csinálni az iPhoneokra - még - ezért ilyenekkel idegesítik a népeket.
Az AppleID-n a kétlépcsős azonosítás legyen bekapcsolva!! Meg úgy általában minden más fiókodon ahol lehet, face, insta, akármi ott legyen bekapcsolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!