Hogyan tudom vizes kézzel felvenni az iPhoneomat?
Figyelt kérdés
Nem először fordul elő, hogy mosogatás közben szól a telefonom, de vizes kézzel nem tudom felvenni. Jön a kéztörlés, de ha átázott a kezem, néha az is kevés, és szenvedés az egész. Van valami billentyűkombináció rá?2021. szept. 29. 15:54
1/9 anonim válasza:
Töröld meg a kezed, most pár mp alatt meg van...
2/9 Szirty válasza:
Van aki az orrával veszi fel ilyenkor... :)
3/9 anonim válasza:
meg kell törölni a kezedet, egyébként nem megy. vagy más száraz testrészeddel kell megpróbálni.
4/9 anonim válasza:
de ha átázott a kezem, néha az is kevés, és szenvedés az egész...
ennyi bajod legyen csak az életben, én nem akarnám hogy nedves legyen a mobilom. Akkor a rongy nem jó amivel törölsz, lehet műszálas és emiatt nem töröl semmit. Ne fulladj bele pár mp-be mert nevetséges...
5/9 anonim válasza:
Én is orral szoktam. :)
Vagy ha úgy van, akkor könyékkel.
6/9 anonim válasza:
Ha éppen dolgom vam, nem veszem fel.
Miután végeztem a dolgommal, visszahívom.
7/9 A kérdező kommentje:
Ez az orr jó ötlet. Köszönöm!
2021. szept. 29. 19:08
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Nincs iPhone-om, de talán egy olcsó érintőtoll segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!