Van egy Xiaomi Red mi note 10 telefonom ami lehet vírusos?
Mostanában nem igazán értem a működését. Nem kapom meg az üzeneteket, csak ha bele lépek az alkalmazásba (engedélyezve vannak mindenhol).
Este pedig furcsa dolog történt.
A feleségem még délután hívott messenger-en (nem jelezte), majd este 11-kor arra keltünk, hogy megint hív messengeren, de akkor kelt Ő is, a telefonja meg mellette volt.
Megnéztük, de a hívásnaplóban se szerepelt utána, sőt még az alkalmazás se tüntette fel.
Ez lehet valami vírus?
Szia!
Nem vírusos.
A Miui-nak a betegsége, nekem Mi 11 Lite van, és ugyan ezt csinálja.
Van, hogy az értesítések órákat is késnek, és nem tudom, hogy mi lelte, pedig nálam is minden mindenhol engedélyezve van.
#1. válaszoló vagyok:
Amióta meg van ez a telefon, azóta már nem egyszer származott abból problémám, hogy nem vettem fel a telefont, amikor hívtak engem, vagy nem néztem meg egy fontos értesítést, amikor kellett volna.
Nem küldi az értesítéseket a rendszer, és mindent késleltet. Mondjuk a hívás késleltetés kicsit durva, de sajnos kinézem belőle.
Még mindig én vagyok az:
Anyukám múltkor is leállt velem veszekedni, hogy minek nem veszem fel a telefont, ha hív. Közben meg nem is hallottam, egyedül a közel 10 nemfogadott hívásról volt értesítésem, amik akkor érkeztek, amikor mással foglalkoztam, a telefon pedig a polcon volt.
Szóval sajnos ez teljesen "Normális" dolog jelenleg a Xiaominál.
Igen, ezek nálam is tapasztalhatók.
A másik, hogy videó hívásoknál mindenki panaszkodik, hogy alig hall…
Inkább lecserélem a telefont.
Köszönöm a választ!
Igen, ez a másik.
Csak annyi különbséggel, hogy én nem szoktam videóhívásokat bonyolítani rajta, hanem csak sima hanghívásokat, de rengetegen mondják folyamatosan, hogy nem hallanak.
Olyankor kicsit megmozgatom a telefont, és kicsit közelebb helyezem a számhoz, olyankor ideig-óráig jó.
Szóval ez egy ilyen tömeges probléma.
A tegnapi válaszoló voltam.
Gondolom nálad is nagyon rossz a mobil hotspot ezen a készüléken, ugyanis nálam 10 perc után annyira belassul, hogy lehetetlen használni a mobilnetet a telefonon is, és a megosztott netet is.
Egyedül a repülőgép üzemmód be, és kikapcsolása segít rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!