Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van egy Xiaomi Red mi note 10...

Van egy Xiaomi Red mi note 10 telefonom ami lehet vírusos?

Figyelt kérdés

Mostanában nem igazán értem a működését. Nem kapom meg az üzeneteket, csak ha bele lépek az alkalmazásba (engedélyezve vannak mindenhol).

Este pedig furcsa dolog történt.

A feleségem még délután hívott messenger-en (nem jelezte), majd este 11-kor arra keltünk, hogy megint hív messengeren, de akkor kelt Ő is, a telefonja meg mellette volt.

Megnéztük, de a hívásnaplóban se szerepelt utána, sőt még az alkalmazás se tüntette fel.

Ez lehet valami vírus?

2022. jan. 15. 22:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem vírusos.

A Miui-nak a betegsége, nekem Mi 11 Lite van, és ugyan ezt csinálja.

Van, hogy az értesítések órákat is késnek, és nem tudom, hogy mi lelte, pedig nálam is minden mindenhol engedélyezve van.

2022. jan. 15. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:

#1. válaszoló vagyok:

Amióta meg van ez a telefon, azóta már nem egyszer származott abból problémám, hogy nem vettem fel a telefont, amikor hívtak engem, vagy nem néztem meg egy fontos értesítést, amikor kellett volna.

Nem küldi az értesítéseket a rendszer, és mindent késleltet. Mondjuk a hívás késleltetés kicsit durva, de sajnos kinézem belőle.

2022. jan. 15. 22:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Még mindig én vagyok az:

Anyukám múltkor is leállt velem veszekedni, hogy minek nem veszem fel a telefont, ha hív. Közben meg nem is hallottam, egyedül a közel 10 nemfogadott hívásról volt értesítésem, amik akkor érkeztek, amikor mással foglalkoztam, a telefon pedig a polcon volt.

Szóval sajnos ez teljesen "Normális" dolog jelenleg a Xiaominál.

2022. jan. 15. 22:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, ezek nálam is tapasztalhatók.

A másik, hogy videó hívásoknál mindenki panaszkodik, hogy alig hall…

Inkább lecserélem a telefont.

Köszönöm a választ!

2022. jan. 16. 08:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Igen, ez a másik.

Csak annyi különbséggel, hogy én nem szoktam videóhívásokat bonyolítani rajta, hanem csak sima hanghívásokat, de rengetegen mondják folyamatosan, hogy nem hallanak.

Olyankor kicsit megmozgatom a telefont, és kicsit közelebb helyezem a számhoz, olyankor ideig-óráig jó.

Szóval ez egy ilyen tömeges probléma.

A tegnapi válaszoló voltam.

Gondolom nálad is nagyon rossz a mobil hotspot ezen a készüléken, ugyanis nálam 10 perc után annyira belassul, hogy lehetetlen használni a mobilnetet a telefonon is, és a megosztott netet is.

Egyedül a repülőgép üzemmód be, és kikapcsolása segít rajta.

2022. jan. 16. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!