Ha Androidos telefonomon virus van akkor az okozhat kárt a MyRaiffeisen alkalmazásban?
Samsung A21s telefonom van.
Honnan tudom meg van-e virus biztosan a telefonon? Samsungnak van erre valami programja a telefonban?
Igazából egy sms-t kaptam egy magyar Telekomos számról, amit megnyitottam és valamilyen csomagomat kellene átvenne.
Volt egy link is benne,viszont azt nem nyitottam meg, hanem töröltem az sms-t. Miztán csomagot nem várunk, a link külföldi oldalra vezetett volna igy csak töröltem.
Ettől lehet virusos a telefonom?
Ha nem nyitottad meg a linket, akkor nem lesz gond
Egyébként is valósínű, hogy nem vírust rakott volna a telefonodra, hanem adathalász vagy pénzcsaló oldalon kötöttél volna ki, ahol a személyes adataid után a bankkártyádon szereplő adatokat kérte volna be, hogy fizess egy nem létező termék kézbesítéséért
Nem valószínű
Egyes valaszoló, ugye tisztában vagy azzal hogy nemrég talátak egy olyan biztonsági rést az iPhone-okon pl a 13 pro max-on is amivel még a kamerát is be tudták kapcsolni és meg tudtak vele figyelni a tudtod nelkül? Elég veszélyes vírust lehet erre az exploitra írni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!