Lenne két kérdésem: 1,az hogy a szüleim le tiltják a wifim , egy alkalmazással, és azt én hogy tudnám, megoldani hogy ne lehessen? 2, a telefon mac címét le lehet tiltani, és igaz hogy a wifi mac címét nemlehet?
Hány éves vagy??
Ez nem valami értelmes kérdés. Mármint olyan szempontból, hogy fogalmam sincs mire gondolsz. Le tudnád írni konkrétabban a dolgot??
"1,az hogy a szüleim le tiltják a wifim , egy alkalmazással, és azt én hogy tudnám, megoldani hogy ne lehessen?"
Valószínűleg nem alkalmazással, hanem feketelistára teszik a telefonod a router konfigurációs oldalán.
Ahhoz szerintem ne nyúlj, egyébként is felhasználó, jelszó kell hozzá.
"és igaz hogy a wifi mac címét nemlehet?"
A wifinek is van MAC címe, de mégis miről tiltanád le?
1. A router/modem konfigurációs oldalán tiltják le a telefonod hozzáférését, ha jól értelmezem a második kérdést, akkor a MAC cím alapján. Mivel az nem változik, így ezzel a módszerrel lehet fixen kiszűrni egy bizonyos készüléket. Ennek a módosításához be kell tudnod jelentkezni a router/modem konfig oldalára, amihez felhasználónév és jelszó kell. Ha MAC cím szűrést használnak, akkor jó eséllyel megváltoztatták az eredeti jelszót is, így nem fog tudsz belépni.
2. Igen, MAC cím alapján is le lehet tiltani egy adott készüléket. A routernek/modemnek is van ilyenje, de azt én sem értem, hogy azon mit akarnál letiltani.
nem mellesleg, a szülőknek fel fog tűnni egy újabb csatlakoztatott eszköz a hálózaton.
a nyilvános wifi is tiltva van?
tele a város ingyenes wifi-vel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!