Iphone 11 vagy Galaxy A53/A73?
Tudom, hogy az utóbbi kettő még meg sem jelent, de ha a Samsungra esne a választás, akkor már inkább az újat vegyem meg, elvileg ilyen március fele már megjelennek.
Egy közel 3 éves Samsungot (A50) szeretnék lecserélni valamire és vacilálok, hogy próbáljam-e meg az iphonet (anyagilag csak a 11 fér bele) vagy maradjak inkább az androidnál, amivel nekem semmi bajom nincs, inkább az, hogy 2 év után már kezdenek belassulni és egyre macerásabbak.
Nyilván hardverben még az A52s is veri az i11-et, szóval ha most azonnal kellene telefont vegyek, az is simán szóba jöhetne.
Ami az iphone mellett szól, hogy nekem külsőre nagyon tetszik, jó a kamerája, tovább bírja, értékállóbb, több frissitést kap, ugyanakkor az oled után zavarna az IPS kijelző, az i11 sokkal kisebb, kevesebb tárhely és memória, na meg a bizonytalanság, hogy mennyire jönne be hosszútávon az iOS.
Ti melyiket választanátok?
Idén lassan 3 éves lesz az iPhone. Akkor ved ha azt akarod.
Ha mindegy akkor inkább Samu. Új modell. A52s elég jól sikerült. Ha A53 nem tetszik még mindig választhatod az A52s -t vagy az iPhone 11 -et :)
Mert az új A53/73 ról már lehagyják a jack csatlakozót is. Ha érdekes.
Én pont a héten váltottam Samsung Galaxy A5 2017-ről iPhone 11-re.
Szerintem jó választás, nekem nagyon tetszik az iPhone.
Persze a régi telefonom is jó, még semmi baja (4 éves múlt októberben), de szerettem volna cserélni egy iPhone-ra.
Én iPhone-t amúgy azért választotta, mert már 4 éve is mikor telefont vásároltam megbántam, hogy nem azt vettem.
8:
Ez az android miatt volt. Sokat reszeltek rajta egy A53 meg már olyan izmos középkategóriában hogy nem igen fog lassulni.
Közel van a tavalyi alma cpu hoz. Erőben nem lesz hiány. Nem csúcs de közeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!