Melyik telefont válaszam szerintetek Iphone 11 vagy Samsung Galaxy S20 FE?Melyik éri meg jobban?
Kérdés, hogy használni akarod, vagy állandóan vacakolni vele.
Az iphone az használati eszköz, kész van.
Az androidfanoktól mindig azt hallom, hogy ilyen meg olyan skint húz rá, meg hogy bármikor húz olyat rá, hogy iphonenak néz ki.
Meg csomószor hallom hogy megoldottak problémát, ami android nélkül nem létezne.
Nekem van mindkettő. Nekem az i kényelmesebb. Még akkor is ha kicsit már öregecske.
#2 Mert én is sokáig androidot használtam, de marhára megelégeltem azt a sok nyűgöt, amit okozott a "flagshipnek" gúnyolt telefonja a samunak számomra.
Váltottam iPhone-ra, és 1 éve boldog vagyok, semmi gond nincs vele, amaz ilyenkor már kuka állapotnak örvendett, mert még a SIM-et sem látta a végén, és még a szoftveres-támogatása is megszűnt. Pff, megérte a közel ~200e ft-ot... ja, nem. És egyik sem tőlük.
Szóval igen, én az iPhone 11-et választanám.
Én az iPhone-t venném, mert alapból is azt használok és ezt szoktam meg. Meg van egy olyan mániám, hogy igénylem a friss operációs rendszert. És az iPhone 5-öt is kap míg Android olyan 1-3-mat.
Amúgy nagyjából egyforma a 2 telefon. Csak vigyázz, mert az iOS zárt, szóval sok mindentől megfoszt, de cserébe nagyon kényelmes. Ezt neked kell eldönteni.
iphonem van
de nem vagyok elkötelezett
nekem is nehéz kérdés lenne
bár én samsungot venném mert sose volt csúcs droid telóm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!