Ujra flashelt telefonon nincs térerő?
Figyelt kérdés
sziasztok van egy gyárilag független telefonom amire ujra kelett tennem az androidot mert elfingotta magát. Viszont most hogy kész nincs térerő felismeri a sim et de nincs térerő vissza állítottam gyárira és tettem bele egy vodás kártyát azzzal működik viszont telekomossal nincs térerő pedig fontos lenne annyit ir a telefon csak segélyhívások viszont látja a névjegyeket stb mi lehet a problematikája?2022. jan. 23. 23:35
21/24 A kérdező kommentje:
ez működhet? https://www.youtube.com/watch?v=BhS1G3Iug0k
2022. jan. 24. 19:17
22/24 A kérdező kommentje:
na sziasztok sikerült megcsinálni a telefont egy programmal gépröl beleirtam A GYÁRI IMEI SZÁMÁT és szuperül működik. aki értelmes választ adott azt felpontozom (: köszönöm a segítséget. :::DDDDD
2022. jan. 25. 17:49
23/24 anonim válasza:
Minek taknyoltad össze, ha nem értesz hozzá? Egy android nem "fingja össze magát" magától úgy, hogy teljesen újra kéne tenni. Ezalatt azt értem, hogy valami hurka android rendszert előkotortál és kézzel feltetted, kvázi rootoltad.
Ha volt is nálam valami reccs, egy sima factory megoldotta mindig. Nem kellett bűvészkedni.
24/24 A kérdező kommentje:
képzeld nem taknyoltam össze nem is rootoltam először csak ujraindulgatott vissza lett állítva alapra és onnantol folyamatosan leáltak a google cuccai nem jött fel a billentyűzet stb. A telefonon gyári rom volt és most is az van a hivatalos oldalrol leszedve. és mivel nem jött fel a billentyűzet nem tudtam beaktiválni a telefont. ezért lett ujrarakva az egész. Nem kell okoskodni ha nem tudod mivan
2022. jan. 26. 19:26
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!