Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ujra flashelt telefonon nincs...

Ujra flashelt telefonon nincs térerő?

Figyelt kérdés
sziasztok van egy gyárilag független telefonom amire ujra kelett tennem az androidot mert elfingotta magát. Viszont most hogy kész nincs térerő felismeri a sim et de nincs térerő vissza állítottam gyárira és tettem bele egy vodás kártyát azzzal működik viszont telekomossal nincs térerő pedig fontos lenne annyit ir a telefon csak segélyhívások viszont látja a névjegyeket stb mi lehet a problematikája?

2022. jan. 23. 23:35
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
15%

Pontosan

De csak 13 pro max 1tb-n

2022. jan. 24. 09:42
 12/24 A kérdező kommentje:
irtam is ulefone s1 a készülék de honnan vadásszak hozzá filmwaret?
2022. jan. 24. 14:36
 13/24 A kérdező kommentje:
szerintem rájöttem mi a hiba nincs imei számom csak serial number
2022. jan. 24. 16:13
 14/24 A kérdező kommentje:
honnan szerezzem meg az imei számát?
2022. jan. 24. 16:14
 15/24 anonim ***** válasza:

Ha nem formáztad le az imei-t tartalmazó partíciót flasheléskor, akkor modem firmware frissítése vagy régebbi android rom "visszahozza". Egyébként hogyan flashelted újra, honnan szerezted be a firmware-t? Ugyanott kell lennie régebbinek is.

Egyébiránt itt érdemes nézelődni: [link]

2022. jan. 24. 16:32
 16/24 A kérdező kommentje:
az ulefone gyári oldalárol szedtem le a romot és sajnos formáztam az egész particiót nem maradt meg az imei és nem lehet valahogy visszatenni rá?
2022. jan. 24. 16:40
 17/24 anonim ***** válasza:
Próbálj olyanokra keresni hogy Ulefone flash firmware restore imei vagy hasonlók. Ha angolul nem tudsz, találatokat fordítsd le Google translator-ral.
2022. jan. 24. 16:57
 18/24 A kérdező kommentje:
köszi próbálkozok
2022. jan. 24. 16:58
 19/24 anonim ***** válasza:

#16 Az gyártótól függően egy rejtett partíció szokott lenni, nem biztos, hogy leformáztad. A telefon ilyenkor azért nem láthatja az imei számot, mert a romhoz régi a modem firmware-je (kb. olyan mint windowsban egy régi driver, ami nem kompatibilis az új windowsokkal), ezért kell megpróbálni frissíteni azt is, ha találsz (lehet olyan is, hogy rommal együtt csomagolják).

Ha nem tiszta, hogy pontosan mi ez, akkor inkább egy régebbi rommal próbálkozz, mert a modem firmware-t is összekuszálod, akkor abból semmi jó nem lesz. Esetleg független szervizben tudnak segíteni, meg kell érdeklődni több helyen is.

Ha törlésre került az imei-t tartalmazó állomány, akkor viszont a telefon téglának jó csak, ez a legrosszabb eset... Illegálisan vissza lehet állítani, de ahhoz szoftvert találni és embert iszonyatos meló.

2022. jan. 24. 18:11
 20/24 A kérdező kommentje:
a legrégebbi rommal próbálkoztam ami ehez a telefonhoz van de megpróbálok feltenni valami másikat
2022. jan. 24. 18:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!