Ujra flashelt telefonon nincs térerő?
Figyelt kérdés
sziasztok van egy gyárilag független telefonom amire ujra kelett tennem az androidot mert elfingotta magát. Viszont most hogy kész nincs térerő felismeri a sim et de nincs térerő vissza állítottam gyárira és tettem bele egy vodás kártyát azzzal működik viszont telekomossal nincs térerő pedig fontos lenne annyit ir a telefon csak segélyhívások viszont látja a névjegyeket stb mi lehet a problematikája?2022. jan. 23. 23:35
2/24 anonim válasza:
IMEI száma van a SIM kártyának? Nézd meg a beállításoknál, hogy kiírja-e.
3/24 anonim válasza:
IMEI száma a telefonnak van maximum, a SIM-nek "ICC ID" meg "IMSI" van.
A névjegyeket a telefon memóriában tárolják manapság , de ha SIM-en látja, az se jelent semmit, bármilyen SIM-en lehet a névjegyeket látni, lejárt SIM esetén is lehet névjegyeket írni rá/olvasni róla.
4/24 A kérdező kommentje:
nem látok imei számot csak hely van helyette
2022. jan. 24. 06:06
5/24 A kérdező kommentje:
nincs valami mód rá? hogy legyen térerő?
2022. jan. 24. 06:26
6/24 A kérdező kommentje:
ja és a kártya jó
2022. jan. 24. 06:29
7/24 A kérdező kommentje:
tudtok adni ulefone s1 stock rom linket? függetlent.
2022. jan. 24. 06:31
9/24 anonim válasza:
IMEI szám nélkül nem tud feljelentkezni a telefon, ezért nincs térerő. Frissítsd a modemet vagy tegyél rá régebbi firmware-t. Nem tudom, hogy milyen telefonról van szó... Remélhetőleg ennyi megoldja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!