Hogyan lehet okostelefont tönkretenni úgy hogy ne maradjon feltűnö nyoma?
Pl a víz az akkumulátoron meglátszódik ez így már nem jó
Pl azok a régi csuszkás telefonok ott elvágtád a flex kábelt és kész nem lehet látni csak ha szétszedett de ha csak az akkumulátort szeder ki az teljesen jó
2G re cserélném mert ennek már sok baja van pl az ekrán a széttörik a hőkülönbségre kint volt olyan -1,2 fok bevittem a szobába és a kezemben láttam hogy kezd repedni
Ezért nem is akarom eladni nem csesznék ki mással
Elvittem az üzletbe ahol vettem ott azt mondták hogy ilyen lehetetlen én azt biztos leejtettem
Visszatérve nem vágyom többet okostelefonra nem hogy a legújabb és legdrágább modellre
Nekem tökéletesen megfelel az egyszerű gombos telók
Amúgy 20 éves vagyok a szüleim legutóbb 10 éve vették nekem telefont
Magyarul garanciális problémád van, csak ők azt mondták, hogy szerintük nem gari probléma, hanem leejtetted?
“2G re cserélném mert ennek már sok baja van
Visszatérve nem vágyom többet okostelefonra nem hogy a legújabb és legdrágább modellre
Amúgy 20 éves vagyok”
Szerencsére nincs veszve a generációm a Z és se az Alfa generáció. :) Szuper.
Bár sajnos idén a 3G-t le fogják kapcsolni nagy valoszínűséggel, utána meg a 2G-t. Akinek 2G, vagy 3Gs van, nem tud rámenni a hálozatra akkor. A 2G még marad egy ideig, de a 🤡 nagyon erőltetik ezt az Új Világrendet, aki fejet hajt nekik az meg is érdemli. Mondjuk ezt már hangoztatom egy ideje, a chippel, de mindig lepontoznak.
Állj neki internetes fórumok leírása alapján kirootolni.
Garantált lesz a "siker" XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!