Foglalkozna e a fogyasztóvédelmi hatóság az alábbi problémával?
Kb másfél hónapja vettem egy iPhone-t. Nem telt el két hét se, de máris problémák merültek fel használat közben. Teljesen random elkezdett ugrálni a kijelző, szakadozott rajta a kép és volt hogy villogott, mintha saját maga állítaná a fényerőt. Néha teljesen elmegy rajta a kép, lényegében használhatatlan.
Összesen háromszor vittem el szervizbe, ahol foglalkoznak garanciális javítással.
Az első alkalommal kicserélték a kijelzőt. Ez után csak rosszabb lett.
A második alkalommal csak bevizsgálták és azt mondták, hogy nem találtak problémát, ezért nem tudnak vele mit kezdeni.
A harmadik alkalommal már elküldték valami szervizközpontba, ott szintén nem találták hibásnak.
Mondanom sem kell rettentően idegesít a dolog, már csak azért is mert alig két hónapja használom (illetve nem használom) és teljesen újonnan vettem, nem valami utcasarki gyerektől.
A kérdésem tehát az lenne, hogy foglalkozna e a fogyasztóvédelem, vagy valamilyen hatósági szerv ezzel a problémával?
A válaszokat köszönöm.
A fogyasztóvédelemnek mi köze lenne hozzá?
A vállalkozás eleget tett a kötelezettségnek, a hiba bejelentésedre bevizsgált, javított, alkatrészt cserélt. A hiba további fennállását jelezted, de ők nem tapasztalták a jelenséget, nyilván nincs mit javítaniuk.
Te lennél a szerviz, behoznak valamit és nem produkálja a hibát, akkor mit tennél vele?
11: Az itt a probléma, hogy produkálta a hibát bent a szervizben is. Ezt követően küldték el valami szerviz központba, hogy ott is bevizsgálják.
Ha én veszek egy telefont annyi pénzér amiért már egy szarabb kocsit is lehetne venni elvárom, hogy normális terméket kapjak, vagy ha hibás akkor ne kelljen hetente futkosni vele szervízbe.
szerintem küldd el egy másik hivatalos szervízbe
de úgy hogy ne mondd hogy màr volt szervízbe
Már nem nagyon akarok szervizbe futkosni vele. Háromszor voltam, háromszor kaptam vissza ugyan olyan rossz terméket.
Következő út a fogyasztóvédelem.
Ha valaki tud még valamit segíteni esetleg a problémával kapcsolatban, vagy akinek volt hasonló gondja annak megköszönöm a segítséget.
Az eddig válaszokat szintén köszönöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!