Vásárolt telefon visszaküldése?
Nem való ez neked. Küldd vissza.
Nem a szemeddel, a tudatoddal van gond. 10-12 évvel ezelőtt te lettél volna a világon a legboldogabb ugyanezzel a telefonnal, még ezzel is aludtál volna. Most meg már a sz@r se elég büdös.
Az lehet, de ma már 10-12 évvel van később mint 10-12 évvel korábban volt. És 2022-ben az ember elvárná egy 50-80 ezres telefontól, hogy ne legyen pixeles. Egy drágábbról ne is beszéljünk.
milyen tipus az hogy pixeles?
jól van beállítva?
#4 hidd el nem a tudatommal van a gond (ezen jót nevettem :D ), hanem ténylegesen a betűknél látom, hogy olvasásnál sokkal rosszabb
Galaxy a22 és a Samsung oldalán rendeltem. A kis 2017-es Huaweiemmel tudom összehasonlítani, ami 1080*2160 pixel, ez pedig 720*1600.
Ténylegesen az én saram, hogy látatlanban rendeltem meg, de remélem találok valami megoldást rá. Mindenkinek köszönöm a tippet.
az egyik 2-t cseréld ki, az A22-ből az sokkal jobb.
A 72 .
Ezt olvasni a honlapján:
"Király képernyő, igazán sima görgetés
Növeld a látótered a 6,4 hüvelykes Infinity-U Display, határtalan kijelzővel, és lásd meg, amit eddig kihagytál! A HD+ Super AMOLED kijelzőnek és az akár a 600 nit fényerőnek¹ hála, a mindennapi tartalmaid tiszták, élesek és lenyűgözőek lesznek. Emellett, az Igazán sima mód zökkenőmentes görgetést és játékélményt nyújt."
Kijelző felbontása 2400 x 1080 pixel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!