Mely telefonok használhatók gmail postafiók nélkül és mindenféle google alkalmazás nélkül?
Minden telefon használható zeke nélkül. Senki nem mondta, hogy kötelező gmailt, google playt, youtube-t hasonlót használnod.
Huawei/Honor ezeken azt hiszem viszont alapból nincs is semmilyen google alkalmazás gyárilag még a tavalyi balhé miatt.
Szia!
Minden telefon használható ezek nélkül.
Amikre szükséged van alkalmazásokat pedig beszerezheted apk csomagokból.
Sziasztok! Köszönöm szépen az eddigieket. Nagyon nem értek az okostelefonokhoz, alkalmazásokhoz. Úgy emlékszem, hogy tavaly, amikor elkezdtem üzembe helyezni a telefont, akkor mindenképpen gmail postafiókot kért. Próbáltam úgy is, hogy nem adtam meg, de akkor egyszerűen nem tudtam tovább haladni a készülék elindításával.
A családtagjaim sem tudják ezeket a dolgokat, így tőlük nem tudok ilyenről informálódni.
Redmi note 9 telefonról van szó.
#4. Internetezéshez használom az okostelefont, mert sok könyv elérhető, valamint gyakran használok különböző nyelvű szótárakat is online. Ezekhez nem megfelelő a hagyományos telefon.
#5. Az iPhonehoz milyen postafiók szükséges?
Valaki meg tudja írni, hogy hogyan tudnám használni ezt a telefont (Redmi note 9) gmail nélkül?
Azt értem, hogy vannak más alkalmazás áruházak (a play store-on kívül) és onnan le tudok tölteni alkalmazásokat, az rendben van, azt talán meg tudom csinálni.
Ezeket már nézegettem régebben.
"#5. Az iPhonehoz milyen postafiók szükséges?"
Használható akár fiók nélkül is, csak akkor appokat nem lehet letölteni rá.
Viszont teljesen googlementesen is haználható, mert az Apple saját fiókját - az AppleID-t - kell hozzá létrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!