Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Könnyen használható, ingyenes...

Könnyen használható, ingyenes alkalmazás csillagok/hold/tejút állásának megfigyeléséhez?

Figyelt kérdés
Sokáig kutattam utána a neten, de vagy csak fizetőset találtam, vagy olyat, ami nem pont arra kell, amit én szeretnék. Asztrofotókat, de elsősorban csillagokat szeretnék fotózni, és meg szeretném nézni, mikor a legideálisabb erre az időjárás, merre keressem a tejutat, stb. Ha valaki használt hasonlót, ami egyszerűen kezelhető, és ingyenes, annak nagyon megköszönném, ha leírná!

2021. ápr. 15. 11:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Ingyenes és jól használható PC-re a Stellarium, androidra pedig a Sky Map
2021. ápr. 15. 11:44
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

2021-ben már le kellene esnie az embereknek, hogy semmi sincs ingyen! Vagy ha mégis, akkor az általában használhatatlan. Jó esetben találsz olyan appot amit csak egyszer kell megvenni, de manapság már inkább a havi- vagy éves díjas appok a menők.

Ha van egy téma amivel komolyabban foglalkozol akkor arra költeni is kell. Ha volt pénzed fotómasinára, akkor legyen pár ezresed, egy olyan appra amire szükséged van a jófotók elkészítéséhez. A havdíjas konstrukció azért is jó, mert ha nem tetszik az app, akkor lemondod az előfizetést és nem fizetsz azért amit nem használsz.

NightSky és SkyView appokat használom iPhoneonon - de csak hobbi célra, néha megnézem mit látok az égen.

2021. ápr. 15. 13:16
 3/6 A kérdező kommentje:
2., nem szeretném egyenlőre komolyabb célokra használni, csak kísérletezgetni egy-két dologgal. De természetesen igaz, amit mondasz. Köszönöm a válaszokat!
2021. ápr. 17. 11:54
 4/6 anonim ***** válasza:
55%

A Stellarium szerintem is jó, régen használtam is.

2. A fizetős appok propagálása nem bejövős. Majd szépen leállnak az appok készítői is erről, amikor látják, senki nem veszi meg, amikor ingyenesen is van valami alternatíva. Nem gondolom, hogy ebben a covid helyzetben, amikor sokaknak nincs munkája, stb., pont ilyenekre fognak költeni.

2021. ápr. 17. 11:59
 5/6 Alex Fly ***** válasza:
55%

Itt válogathatsz:

[link]

2021. ápr. 22. 05:17
 6/6 anonim válasza:
Star Walk 2.
2021. dec. 15. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!