Ha a megosztott netemet valaki olyan alkalmazásokra használja amiket én korlátlanul használhatok akkor ő is?
Ő is korlátlanul használhatja.
Direkt rákérdeztem a telekom ügyfélszolgálatánál hogy mi van ha megosztom a telefonom netjét a táblagépemmel és azon nézem a HBO GO-t
Ügyfeles srác azt mondta, hogy nem azt nézik hogy hova megy az adat, hanem hogy milyen adatfolyam van. Tehát ha HBO GO-t nézek a megosztott nettel akkor azt az adatot nem fogja számolni.
Viszont!!
A megosztott nettel a másik telefon, táblagép, számítógép azt csinál amit akar! Tehát miközben nézi a haverod a hbot vagy netflixet, közben simán letölthet a telója automatikusan ezt azt a háttérben
És az az adat már számítani fog!!
Amikor én kérdeztem rá ugyanerre a Telekomnál, nekem azt mondták, amit a #2 válaszban írtam. o.O
6: aha... hát akkor a k. anyjukat! :D
Mondjuk nekem nem szívta le a netemet.... 3 giga van, az azért elég hamar el tudom pusztítani, észrevenném ha elfogyna.
lehet hogy egy díjcsomagfüggű, vagy van a dominós és havidíjas csomagok között különbség?
Na ennek majd utánanézek :DD
nem tudom, én magenta 1-es vagyok, te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!