Androidra tudtok ajánlani egy használható alkalmazást fájlok átviteléhez PC-re illetve fordítva?
Régen volt Androidos telefonom,akkoriba volt rá egy jó alkalmazás,de most már az sem tökéletes..
Olyan kellene ami rendesen látja az SD kártyát is,mert eddig elég ramatyokba futottam bele.
Fel raknod a telefonra a Kliens programot, PC-re a kezelőt (MyPhoneExplorer) és a telefonod processzorának megfelelő driver.
Kell az ADB driver is valószínűleg.
És akkor mindent látsz, képernyőre kirakhatod a mobil ernyőjét, távvezérelheted, PC üzenetet írhatsz, elküldheted stb.
3# Van olyan amik nem látják...Eddig amiket próbáltam pont olyanok voltak,illetve valamelyik látta az sd kártyát csak a tartalmát nem egészen.
Utolsó...bármint a telefont dugod be a gépbe? Felismeri semmi nélkül a rendszer? (Win10)(Bár nem tudom számít e ez esetben,de csak töltő kábelem van hozzá..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!