Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidra tudtok ajánlani egy...

Androidra tudtok ajánlani egy használható alkalmazást fájlok átviteléhez PC-re illetve fordítva?

Figyelt kérdés

Régen volt Androidos telefonom,akkoriba volt rá egy jó alkalmazás,de most már az sem tökéletes..

Olyan kellene ami rendesen látja az SD kártyát is,mert eddig elég ramatyokba futottam bele.

2021. nov. 18. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Fel raknod a telefonra a Kliens programot, PC-re a kezelőt (MyPhoneExplorer) és a telefonod processzorának megfelelő driver.

Kell az ADB driver is valószínűleg.

És akkor mindent látsz, képernyőre kirakhatod a mobil ernyőjét, távvezérelheted, PC üzenetet írhatsz, elküldheted stb.

2021. nov. 18. 16:08
 2/6 Koplárovics Béci ***** válasza:
Én Total Commnadert használok+Samba plugint hozzá, illetve a gépen vannak megosztott mappák írásra is, meg csak olvasásra. És persze ugyanaz a hálózat (telón wifi).
2021. nov. 18. 16:18
 3/6 anonim ***** válasza:
én is myphoneexplorert használom. Teljesen jó. Backupolhatsz is vele. (sőt,eleve mikor összepárosítod a telefonnal csinál egy backupot magától). Látja a külső sd kártyát is. Van olyan amelyik nem? :)
2021. nov. 18. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Bedugod és Windows Intéző. Pamparampam, az élet sokszor egyszerűbb, mint sokan hiszik.
2021. nov. 18. 18:46
 5/6 A kérdező kommentje:

3# Van olyan amik nem látják...Eddig amiket próbáltam pont olyanok voltak,illetve valamelyik látta az sd kártyát csak a tartalmát nem egészen.

Utolsó...bármint a telefont dugod be a gépbe? Felismeri semmi nélkül a rendszer? (Win10)(Bár nem tudom számít e ez esetben,de csak töltő kábelem van hozzá..)

2021. nov. 18. 19:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Megoldva.Telefonba beállítottam,hogy fájlátvitel legyen ha gépbe dugom a telefont és tökéletes... valóban nem kell külön alkalmazás erre,szuper! :)
2021. nov. 18. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!