Miért emelgetik össze vissza a telefon árakat?
9/
Nem mindenben érdekel annyira a garancia,telefonban ha gond van én is meg tudom csinálni.Anno vettem egy telefont ismert boltból 2 év hivatalos+1 év bolti gari aztán csődbe ment a bolt gari nuku ráadásul még a gyári gari sem volt igaz,telefonokkal meg nem szokott gondom lenni vettem már anno kínából is.

A kereskedőket csak a haszon érdekli, ünnepek előtt meg az emberek jobban költekeznek, akár drágábban is megvesznek akármit,rekord hasznuk van ilyenkor, miért adná olcsóbban?
Abban egyetértek, hogy össze-vissza áraznak, 2 hete naponta figyelem az árát egy terméknek kíváncsiságból, minden nap más ára van, persze mindig akciós meg oda van írva, hogy x % kedvezmény, de a lényeg, hogy pl. nyáron nem akciósan a felébe került.

14/
Hát az alaplap az lehet bajosabb lenne ha nem tudnék szerezni de kijelzőt bármikor kicserélem csináltam már párat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!