Miért emelgetik össze vissza a telefon árakat?

3/
Mondjuk ja,durva,hogy a teló amit nézek normál áron érne vagy 70EFt-ot de már a min ár 85Eft meg sok helyen meg már száz meg 130EFt mint egy felsőbb kategóriás.

130E az felső kategória? Huhh...
Pénteken karcsáyon. Ez megvan? Ezért emelkednek.

5/
Nem azt mondtam,hogy felső kategória csak felsőbb ,nem ugyan az.Én tudom,hogy karácsony de nem ilyenkor kéne mondjuk akciónak lennie?És akkor majd karácsony után zuhan az ár?Mert azt nem hinném...

Itt a karácsony ahogy előttem is mondják, ilyenkor mindennek megemelik az árát, mert úgyis megveszik.
Pár éve segítettem egy ismerősnek TV-t venni Székesfehérváron. Itt van két Tesco is, egy a város szélén egy kisebb meg a központban. Ők a bentibe mentek, én meg a kintiben nézelődtem, meg én voltam kocsival. Találtam is egy megfelelőt, ami volt a bentiben is, viszont ott nem lehetett hitelt intézni. Ingáztam a két bolt között, és mire sikerült megfelelő munkáltatóit rendezni amit elfogadtak, ez úgy kb 1 óra, addigra a kinti boltban 15 ezerrel megemelték a TV árát.

8/
Ez azért szemétség régen még voltak akciók pont ünnepre,hogy több vásárló legyen emlékszem monitort vettem és jóval olcsóbban sikerült megvásárolnom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!