Hogy lehet valaki mással egyforma a telefonszámunk?
Több ember hívott már fel azzal a szöveggel, hogy visszahívott engem, mert állítólag én kerestem őt pár perce erről a számról. Volt már olyan is, hogy futár hívott, hogy itt van a ház előtt, közben az ország másik végén volt...
Nem értem ez mi lehet. Nyáron kaptam a számomat, gondolom másét kaptam meg, mert gázóraállásról is küldtek korábban sms-t, de gondolom valakinek csak megmaradt ugyanez a szám, hiszen a pár perce történt hívasokat ez magyarázná meg. Mit lehet tenni ez ügyben?
Jó, figyi, kedves 21-es, tényleg mindenkinek bemutattad már, hogy szellemi szinted hagy némi kívánnivalót maga után, most már szükségtelen égetned magad.
Sajnálom, de nem kapálhat mindenki a földeken közmunkásként beruttó 60-ért mint te, van aki szellemi munkát is végez, amihez a XXI. században technikai eszközök is szükségeltetnek.
Ha az IQ-d megütné az 50-et megértetted volna, hgy melyik eszközt mire és miért használom: egyiket sem azért mert droid lennék, és 0-24 a netet bámulnám. Elmondom, munkám egy részében pont ilyen gyökerekkel kell foglalkoznom, és mivel minden 2. mondatot képesek csak felfogni, ezért is rögzítik a hívásokat...
Persze mivel az IQ-d a mérési tartományt nem éri el, megbocsátom neked azt, hogy nem érted.
Viszont azt elmondom, hogy nem vagy túl hiteles barlanglakó, így, hogy az internetre írogatsz. Köttesd ki a netet a barlangból, úgy leszel igazán fain.
És megkímélsz minket a szarságaidtól is.
Pápuszi.
#23:
Ok papa, te már felsültél egy hete a céges telefonos beszólásos-próbálkozással is, így jobb ha nem égeted magad tovább, ahogy a másik anonim barátod se... Köszi, hogy bejelentkeztél, pápuszi neked is.
Mekkora veréb vagy 🤣
Ha nagyon kell, versenyezhetünk, kinek magasabb a végzettsége. Bár ha megtudnád, akkor úgyis jönne, hogy kamus vagyok, és a GYK-n mindenki azt mond amit akar…
Te pedig messze nem vagy az, akinek bizonygatni szeretnék bármit is… :)
Az lehet, hogy vicces mennyire felhúztam magam, de az viszont inkább szánalomra méltó, hogy még mindig a “mennyi kütyün” lovagolsz, és nem jut el az elcsökevényesedett agyonképzett agyadig, hogy a 2/3-a céges készülék, és munkára hasznàlom… …
De igen, most hogy mondod… veszek is még vagy hármat, hogy hazataláljak. Jah bakker, itthonról dolgozom… Akkor most hova navigáljak? Oktass még kérlek, jót szórakozunk a debilitásodon.
Amúgy nem tudom feltűnt-e, de az elején onnan indult szánalmas kapcsolatunk, hogy képtelen voltál felfogni, hogy nagyon kevés a kiosztható hívószàm.
Most pedig már agyonképzettnek próbálod tettetni magad, holott egy egyszerű fejszámolásba is beletörött a pattintott kőbaltád.
Szerintem ne erőltesd ezt a témát, eleget láttunk belőled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!