Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem látja telefonom a...

Miért nem látja telefonom a SIM kártyára mentett telefonszámokat?

Figyelt kérdés
Régi (buta) Nokia telefonból áttettem a SIM kártyát egy új okostelefonba (Seedshop Cubot C20). Nem tudom beállítani, hogy mutassa a Névjegyzéket és a többi szokásos lehetőségeket. A szolgáltatót baállítottam. Ja, ez az első okos telefonom, magam szándékozom belejönni ezekbe a beállításokba, esetlegesen ne legyen szükség mindig szervízbe futkosnom.
2021. dec. 3. 23:42
 1/4 anonim válasza:
Biztos hogy a sim kártyára voltak mentve a telefonszámok?
2021. dec. 4. 00:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, ez biztos! Ha indítom a telefont kéri a beállított PIN-t. Magán a kijelzőn nem jelenik meg az a "kép" ami más telefonon alapból : Névjegyzék, utolsó kimenő - bejövő hívások stb. Gyanúm szerint a telefon telefonálás funkció beállításánál lehet a gond. ?
2021. dec. 4. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Az okostelefonok nem annyira szeretik közvetlenül kezelni a sim kontaktokat, jellemzően importálni kell azokat, a készülékedre jellemző menüpontban.
2021. dec. 4. 13:41
 4/4 A kérdező kommentje:
3/3 Megvan, sikerült. Kösz!
2021. dec. 4. 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!