Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez egy valós probléma 2021-ben?

Ez egy valós probléma 2021-ben?

Figyelt kérdés
A Google üzenetküldő appja van fent gyári üzenetküldőként a telefonomon. Nincs sehol bejelentkezés funkció, amivel igazolom, hogy igen én vagyok az, aki az előző üzeneteket is kapta, a gyárizás előtt, vagy épp az előző telefonon. Ezzel mit lehet kezdeni?
2021. dec. 15. 16:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Akard is már jobban tudni nálam. 🙂

2021. dec. 15. 18:02
 12/18 anonim ***** válasza:
hát, ha nem volt feltöltve, akkor ne csodálkozz
2021. dec. 15. 18:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Eddig még nem volt szó semmilyen feltöltésről. Pont ezt kérdeztem, hogy mit kell vele csinálni, hogy megmaradjanak az üzenetek. Egész idáig ez volt a kérdés az elejétől kezdve változatlanul. Tehát, akkor beavatnál?
2021. dec. 15. 18:21
 14/18 anonim ***** válasza:

"az üzenetek eltűnését mivel magyarázod?"

nem voltak szinronizálva

vagy gyárizás után nem töltődtek le

2021. dec. 15. 19:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Aham, és azt hol lehet? Nem látok ilyen opciót sehol.
2021. dec. 15. 19:17
 16/18 A kérdező kommentje:

Az üzenetek alkalmazásban nem volt ilyen opció. A telefon beállításainál pedig nincs ott az üzenetek.

[link]

2021. dec. 15. 19:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Az sms-ek mentéséről neked kell gondoskodni, azok nem szinkronoznak úgy, mint egy imap levelezőkliens. Vagy a készülék gyári backup rendszere tud ilyet, vagy egy külső appal kell megoldani. Én pl. az Smsbackup+ alkalmazással mentem évek óta a gmail fiókba az sms-eket és a híváslistát: minden megvan és kereshető. Szóval az a normál állapot, hogy a "gyárizás" után az sms-ek elvesznek. És ha nincs róluk mentés, akkor pamparampam.
2021. dec. 15. 20:19
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Mármint igazolni akarod valahol hogy sms-t ha küldenek akkor neked küldtek ?

Eleve sms telefonszámra megy nem névre így miért kéne igazolni ?

2021. dec. 15. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!