Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez egy valós probléma 2021-ben?

Ez egy valós probléma 2021-ben?

Figyelt kérdés
A Google üzenetküldő appja van fent gyári üzenetküldőként a telefonomon. Nincs sehol bejelentkezés funkció, amivel igazolom, hogy igen én vagyok az, aki az előző üzeneteket is kapta, a gyárizás előtt, vagy épp az előző telefonon. Ezzel mit lehet kezdeni?
2021. dec. 15. 16:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Mindenekelőtt szerintem öntsünk tiszta vizet a pohárba, azaz nevezzük nevén a gyereket, konkrétan mondjuk ki, miről van szó! Szóval megkérdezem: a Google-nek (ami egy dollármilliárdos világcég) melyik appjáról, melyik alkalmazásáról beszélsz? Mert konkrétan kismillió van...
2021. dec. 15. 16:40
 2/18 A kérdező kommentje:

Fent leírtam😅

De akkor linkelem:

[link]

2021. dec. 15. 16:44
 3/18 anonim ***** válasza:
54%
Minek lenne kulon bejelentkezes, amikor a telefonra ugyis be kell csekkolnod a google loginoddal? Integralt app, nem hasznal kulon authentikaciot, ennyi.
2021. dec. 15. 17:04
 4/18 A kérdező kommentje:

Mert ennek az alkalmazásnak semmi köze ahhoz, hogy a telefonon be vagyok jelentkezve a Google fiókomba. Erre a bizonyíték, hogy gyárizás után az üzenetek eltűntek.

Meg azért, mert érdekes módon ugyanez a Google névjegyek alkalmazásában egy jelenlévő funkció.

2021. dec. 15. 17:10
 5/18 anonim ***** válasza:
54%

Így van! Ha a telefonba bejelntkezel, onnantól az összes appba is bejelentkeztél.

Még iPhoeonon is így van a google appjai esetében. Csak az egyik appban kell bejelentekezni a google fiókba és onnantól minden appban be vagy jelentkezve.

Kétlépcsős azonosítást kapcsolbe ha félted a fiókodat!

2021. dec. 15. 17:11
 6/18 A kérdező kommentje:
Be voltam jelentkeze a gyárizás előtt, és be vagyok most, gyárizás után is. Amennyiben az általad leírtakat továbbra is fenttartod, az üzenetek eltűnését mivel magyarázod? Az iPhonet pedig szerintem ne keverjük bele ebbe.
2021. dec. 15. 17:19
 7/18 anonim ***** válasza:
65%
Ha még egyszer leírod, hogy "gyárizás" kijelentkezek.
2021. dec. 15. 17:21
 8/18 A kérdező kommentje:
Hát bszki, ezt csináltam. Igen, visszaállítottam a gyári adatokat, amit így rövidítenek. Mi a problémád? :D
2021. dec. 15. 17:23
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem értem miért válaszolnak egyesek egy olyan kategóriába, amihez közük nincsen. Nem releváns válaszok és kötekedések érkeznek csak. Amit leírtatok, az nem így van. Amennyiben így lenne, akkor nem csak egyeseknél, hanem mindenkinél, tehát nálam is működne.

Vagy írjatok le egy olyan működő megoldást, amivel valóban meg lehet csinálni, amit fent leírtam, vagy írjátok azt, hogy nem lehet.

Vagy ha fogalmatok sincs, akkor ne válaszoljatok. De a fasság nem kell.

2021. dec. 15. 17:30
 10/18 anonim ***** válasza:
56%

Rendben, adok én neked egy egyszerű választ a kérdésedre:

"Ez egy valós probléma 2021-ben?"

Nem.

"Nincs sehol bejelentkezés funkció, amivel igazolom, hogy igen én vagyok az, aki az előző üzeneteket is kapta, a gyárizás előtt, vagy épp az előző telefonon."

Nem vagy bejelentkezve google fiókba -> nem töltődnek vissza az SMS-ek a telefonra.

Szóval nem értem az aggályodat.

"Ezzel mit lehet kezdeni?"

Semmit, így működik jól.

2021. dec. 15. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!