Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért ilyen hanyag márka a saomi?

Miért ilyen hanyag márka a saomi?

Figyelt kérdés
Soha nem volt még olyan pocsék minőségű telefonom, ami úgy lett volna összeszerelve, hogy a kijelző és a hátlap csatlakozásánál akkora rés lett volna hagyva, hogy belemegy a retek. És nem arra kell gondolni, hogy retekbe tartom a telefont, csak szimplán berakom a zsebembe és mikor kiveszem akkor vannak rajt ilyen fejér cuccok a kijelzőn stb. Ez minden telefonnál így volt és ezzel nincs is baj, letörlöm és jó. De itt belemegy a kijelző és hátlapot összekötő keret közötti résbe és ott is marad. Nagyon elveszi a prémium megjelenést és hát eléggé felkurt. Tűvel próbáltam kipiszkálni, de ahhoz még éppen elég kicsi, hogy a legvékonyabb tűvel se lehessen elérni. Kicsit meg is sértette azt a részt a tű, nem karc lett, hanem egy nagyon kicsi eldeformálódás,ami amúgy nem látszik különösebben és ha keresné se biztos, hogy valaki más észrevenné, de a retek még mindig ott van, csak beljebb tolódott. Ez azért összeegyeztethetetlen egy prémium telefonnal, voltam telekom üzletbe, és ott néztem az iPhoneokat, szinte ki se lehet tapogatni, hogy bármekkora rés is volna, csak a keret színéből látszik, hogy a kettő az összeszerelés miatt van egyben és nem egy anyag a kijelzővel, de érezni nem lehet. Bár az iPhoneról is megvan a véleményem, a kis szros mini olyan kicsi, hogy tuti nem venném meg, holott milyen drága és igazából csak a pro max van olyan méretben,amire azt mondom, hogy megfelel a mai telefon méreteknek, az meg fél millió körül van. De nem is ez a lényeg, hogy lehet ilyen igénytelen egy márka? Ezt egyszerűen nem engedheték meg maguknak, nem is egy olcsó telefonról van szó. Ennél sokkal olcsóbb telefonoknál sosem volt ilyen probléma.
2021. dec. 13. 15:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is pont olyan telefonom van mint neked.

Eddig nem figyeltem, mert tokban volt, de most hogy írtad megnéztem, és nekem is szöszös ott az illesztésnél. Mondjuk nekem fél éves már a telefon.

Engem nem különösebben zavar, nálam valahogy minden telefon úgy néz ki fél-1 év után, mintha 1000 éve használnám. :D Ezért sem veszek drága telefont. De megértem hogy téged zavar. Amúgy már én sem ilyet vennék, kicsit megbántam, egyéb okokból.

2021. dec. 13. 18:33
 22/38 anonim ***** válasza:
71%

"Specifikációkat nézd meg azért, mielőtt megmondod hova tartozik."

Ezt nem én mondom, hanem nagyjából mindenki a világon a gyártóval kezdve, a márkakereskedésen át azokig akik ezekkel foglalkoznak. Ez nem vélemény, a gyártó ebbe a kategóriába sorolja a készüléket. Attól nem lesz több kategóriával magasabban a készülék, ,mert felcsapnak rá egy üveg akkufedelet és betolják a marketingbe, hogy prémium anyaghasználat.:D

Az iPhone minden készüléke a prémium kategóriába tartozik, legyen az a referenciakészülék, Mini, Pro vagy ProMax, de ha ezt az alap dolgot nem fogadod el, akkor mi a fenének magyaráz itt neked bárki?:D Te eldöntötted a SPECIFIKÁCIÓK alapján, hogy az egyik legolcsóbb gyártótól egy kompromisszumoktól mentes, csúcskészüléket kapsz 100ezerért, láthatóan ebben nem ingathat meg senki.

2021. dec. 13. 18:53
 23/38 anonim ***** válasza:
De miért nem vettél iphonet ?
2021. dec. 13. 20:46
 24/38 anonim ***** válasza:
19%

"iPhone minden készüléke a prémium kategóriába tartozik"

Hat mivel hogy az osszes 300-500k annyiert lehet is premium de még ugyis tragya

2021. dec. 13. 21:03
 25/38 A kérdező kommentje:

Hát ezt nem hiszem el :D

Már kezdtem megörülni, hogy valahogy kijött előről a retek, aztán észrevettem, hogy hátul még durvábban látszik.

Ezentúl csak úgy fogom hívni hogy: A retkes telefon 😅

Ilyen alul, ahol nincs még semmi baja, szimplán fekete:

[link]

És ilyen felül, ahol már szinte világít a retektől, úgy, hogy nem csináltam vele semmi különöset. Úgy bántam csak vele, ahogy bármely másik telómmal is, amiknél ez nem jelentkezett:

[link]

[link]

2021. dec. 16. 17:56
 26/38 anonim ***** válasza:
Én semmit nem látok a képeken
2021. dec. 16. 19:49
 27/38 Ypszilon1980 ***** válasza:

Nem tudom te mit látsz ezeken a képeken, én semmit, de lehet, hogy csak a fotó nem adja vissza. Ezek a telefonok amúgy jók, csak hát igen vannak ilyen apróbb hibák, amik egyeseket zavarnak, őszintén szólva engem is zavarna. De sajna ezzel nem tudsz mit kezdeni, ilyen. Nekem Samsung van, de se tokot, se fóliát nem használok rá és semmi baja, a kijelzője sem karcos, illetve ami karc van rajta, azt egy flip tok okozta rajta, más toknál meg a széleken ugyanúgy koszolódik ez is. Amúgy több, mint 2 éves.

Iphone azoknak jó, akik jó és egyszerűt akarnak, de nehogy azt hidd, hogy ott nincsenek idegesítő apróbb hibák.

2021. dec. 17. 06:55
 28/38 anonim ***** válasza:
52%

"Ez azért összeegyeztethetetlen egy prémium telefonnal, voltam telekom üzletbe, és ott néztem az iPhoneokat, szinte ki se lehet tapogatni, hogy bármekkora rés is volna, csak a keret színéből látszik, hogy a kettő az összeszerelés miatt van egyben és nem egy anyag a kijelzővel, de érezni nem lehet"

Hát kb mintha vettél volna egy Dacia Dustert és panaszkodnál, hogy a Toyota Rav4 mennyivel jobb minőségbe készült.

2-3x annyi az iphone mint a xiaomi mi 11 lite, nem tudom mit csodálkozol?

Az a helyzet, hogy manapság 100k körül majdhogynem mondhatjuk, hogy a belépő kategória van, ahol vagy az összeszerelés vagy a kijelző vagy a proci vagy a fényképező szűk keresztmetszet lesz.

2021. dec. 17. 17:04
 29/38 A kérdező kommentje:

De érted, akkor eddig miért nem ez folyt a csapból is? Vagy minden ilyen kis b. komment alá oda lett volna írva h ne beszélj már fassagokat azért ez nem egy annyira jó telefon, mint ahogy ti itt azt beállítjátok. Nem, téged pontoznának le és küldenének el, mert te lennél a rossz fiú, ha nem szepeket írnál. Erre most számon vagy kérve hogy hát mit hittél? Hát amit egész idáig mondtatok.

És tudod, eddig nem volt megosztó ez a téma. Mindenki egyhangúan mondogatta kivétel nélkül, hogy márpedig mennyire egy jó telefonok.

Erre most mindenki kivétel nélkül mondja ennek az ellenkezőjét,ha felmutatod, hogy hát nekem ez a problémám és tessék, itt van, megmutatom neked is.

2021. dec. 17. 19:55
 30/38 anonim ***** válasza:
52%

2 különböző árkategóriát akarsz összehasonlítani.

Ha a 250 ezer forintos xiaomi mi 11 5g-t néznéd az iphonehoz (ami még mindig árban alatta van), máris nem lenne ilyen problémád, azon a telefonon nem nagyon lehet fogást találni.

A xiaomi mi 11 lite jó telefon, a saját árkategóriájában, elvégre ilyen árban mi van még konkurencia? Galaxy a42 talán. Hasonlítsd ahhoz, ne egy 300 ezres iphonehoz.

2021. dec. 17. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!