Te mennyire figyelsz a telefonodra? Az, hogy ott hagyd valahol, nyilvános helyen az mennyire fordulhat elő?
sok ismerős ott hagya a telefonját ahol sokan maszkalnak. Pl osztálytársam kiment szünetre, ee a telefonját az iphonejat ott hagyta az asztalan a teremben. Mit gondolsz az ilyenről? Felelőtlen? Vags vannak akik olyan gazdagok, hogy vesznek egy új teleront?
Veled elő fordul az ilyesmi?
Nem csinálnék ilyet soha sem, de csak mert nem bízok az osztálytársaim többségébe, vagyis tudom, hogy hozzányúlnának. Nem lopnák el, nem törnék el, de belenéznének, valamit lehet kiírnának facere, stb.
Osztálytársad is biztos tudta, hogy nem fogják ellopni, hisz csak osztálytársak, az meg vagy nem érdekelte, hogy mások majd belenéznek a telefonba, vagy lehet le volt jelszavazva, vagy csak tudta, hogy nem fogtok ilyet csinálni.
Még véletlenül sem emlékszem, hogy otthagytam volna valahol a telefonomat, pedig nem egy drága okostelefonról van szó, hanem egy régi kis "gagyi" készülékről...
A legnagyobb baleset, ami persze véletlenül történt vele, az az volt, hogy leejtettem. Ez sem gyakori.
Nagyon vigyázok a cuccaimra, ami elveszik vagy tönkremegy, azt nem tudom egykönnyen pótolni.
soha nem hagynám ott sehol,azért mobil hogy nálam legyen.
még arra is figyelek hogy milyen felületre teszem le,általában a bőrtokjára vagy bele teszem és úgy rakom le.
az ilyenek mint az osztálytársad nem becsül meg semmit addig még nem ő dolgozik meg érte.
Mindig magamnál tartom, sosem hagynám sehol, féltem nagyon. :D
Edzésre is benne hagyom a nadrág-kabátzsebben és átrakom repülő módba, nehogy feltörjék érte a szekrényt (csak nem, de az ördög sosem alszik), nem fog hangot kiadni így... Nem szabad senkiben sem megbízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!