Hol van nyilvános wifi?
Figyelt kérdés
Szóval ami nincs jelszóval védve! Pl: a mekiben van és még hol?2012. ápr. 6. 22:53
1/7 anonim válasza:
Pesten minden sarkon, de már a vidéki városokban is sok helyen.
2/7 anonim válasza:
Jolinar, pontosan! :) Tudni illik én vidéken lakok, Szabolcs megye, kimegyek a főtérre és van vagy 10 WiFi amiből csak kb. 3 van jelszóval védve.! :) De így van amúgy Pesten (jelenleg ott vagyok és onnan írok) mindenütt van szinte. :) Üdv.: K.
3/7 anonim válasza:
Netcafékban, InterCity-n (ha utazol). A netcafékban viszont 1 óráért kell párszáz forintot fizetni.
4/7 anonim válasza:
Én Pécsen és Budapesten is lakom. Pécsen akár lophatnám is a wifit, mert jön jelszó nélkül is.
Budapesten egy 256 lakásos házban lakom. Jelet tudok fogni vagy 20-at, de mind le van védve.
5/7 anonim válasza:
Ja, IC-n nincs net. Legalábbis én még soha nem tapasztaltam. A Volán néhány buszjáratán van, de azért az sem hasít. Csak egy mobilnet van megosztva, szétszórva wifivel. És sokszor kint a pusztán nem érhető el a 3G hálózat, így néha az egy kész kínszenvedés.
7/7 anonim válasza:
zala volan expressz jaratain,rail jet vonatokon,millio helyen...
fogod a kis vackod,kimesz az utcara es elkezded keresni...
vagy mit varsz???
foleg ugy,hogy annyit sem irtal be a kerdesedbe,hogy jaszalsoszenthorcsogon vagy e,netan bivalybudosdon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!