Ha iPhone 4-et veszel vagy azzal telefonálsz nyilvános helyen, az az érzésed, hogy Te vagy a "Jani"?
Soha nem követtem a telefontrendeket, azaz max még 10-15 évvel ezelőtt, de kinőttem.
Csak a divat miatt nem cserélem le a telefonomat, max ha tönkremegy/ellopják/elhagyom.
Ez utóbbi szinte minden szilveszteri buli után megtörténik..:)
Tedd helyre az értékrendedet és ne görcsölj ilyeneken.
Én már lassan szégyenlem, hogy van apple cuccom az ilyen suttyók meg sznobok miatt. Igaz iPhone-om, iPad-om az nincs.
Szerintem azon alapból csak röhögni lehet aki iPhone-t vesz. Kezd egy kicsit a parasztvakítás kategóriába tartozni a telefon. Az olyan ismerőseim (nem csak ismerőseim, fórumokon is olvastam ilyet) akik nem csak az alap funkciókat használták hanem pakolták tele rendesen mindennel és ment a multitasking 0-24, azok egy pár hónap után már csak szabadulni akartak a telefontól. Mert annyira hűdekurv@ranagyon nem jó. Illetve jó, de nem ennyiért.
Én évek óta Blackberry-t használok szóval én tök elfogult vagyok a BB-vel szemben, de szerintem már a Samsung Galaxy S is szorongatta az iPhone-t, az Galaxy S 2 pedig tönkre is verte. És nem is lesz iPhone 5, csak iPhone 4S. És a HTC is csinált most azért ütős mobilokat.
Mindezek ellenére azért még mindig elég menő egy iPhone-t kicsapni az asztalra. Ezért van még életben: jó a software és menő a teló. Szerintem.
Mi az hogy semmiben nem veri le? Majdnem 20 grammal könnyebb, jobb és nagyobb a képernyője, jobb benne a kamera, erősebb benne a processzor és az aksi is tovább bírja.
Az iPhone software-je nekem is jobban tetszik, de ennyi amit tud mutatni kb. Meg cuki az alma a hátulján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!