Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha iPhone 4-et veszel vagy...

Ha iPhone 4-et veszel vagy azzal telefonálsz nyilvános helyen, az az érzésed, hogy Te vagy a "Jani"?

Figyelt kérdés
Őszinte válaszokat akarok.
2011. szept. 12. 19:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ja és olcsóbb.
2011. okt. 6. 22:12
 12/15 anonim ***** válasza:
iPhone egy életérzés! én nem habizok itt, 20% volt az ami miatt janinak érzem magam miatta, és 80% amiért megéri mert kihasználom, nem értékelődik le anyira mint egy samsung, és jó a soft is rajta. 20%ba azé vettem meg mer jani vagyok, 80% meg azért mert kell.
2011. okt. 6. 23:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

ja és: R.I.P STEVE JOBS

sose felejtünk el :'(

2011. okt. 6. 23:39
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem janinak, de mindenképpen értelmesebbn döntőnek, mint egy klóntelós. (Samu)
2011. okt. 7. 09:02
 15/15 anonim ***** válasza:
20-25 körül lehemt majd venni IPhone 3G 8GB-set esetleg elgondolkodok, hogy veszek használtan egy jobb állapotút. Természetesen, ha az ember olyan jól áll anyagilag, hogy vehet egy IPhone 4-et 200ezerért persze, hogy azt hiszi ő a "Jani". Vigyázzon mert rosszabb környéken öltek már embert kevesebbért is. Nekem egyenlőre jó egy Nokia 1209 ami csak telefonálásra sms-re való, ja és van rajta lámpa is, de rendes használattal több mint egy hétig (8nap) bírja :D
2011. okt. 7. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!