Akkor éri meg részletre kihozni egy 300ezres telefont ha 0ft adják?

0 ft nak vannak okai. Ilyen ugyanis nincs. Mindenképpen kifizeted a kamatot. Megfelelő tarifával lehet odaadják, de akkor a tarifa árában benne van minden.
Többynire olcsóbb ha KP -ra veszel egyet és utánna fizetsz elő egy csomagra.
Középkategóriában már megérheti szolgáltatótól venni valami telefont.

"van amikor kamatmentes az áru vásárlás"
Amibe már bele van számolva a kamat. :)
Úgy, mint amikor a vizes csinálta muteromék fürdőszobáját, és mondta hogy ő veszi az anyagot, mert úgy olcsóbb. Igen, neki lehet hogy olcsóbb volt, de 25 ezerrel többért számolta el, mintha én vettem volna a boltban. Így már az anyagon fogott vagy 50 ezret. Szóval a kereskedő sem hülye. Ha te lennél kereskedő, te sem akarnád bukni a pénzed.
Én is vettem egyszer Cetelem kamatmentesre számítógépet. A végén jócskán többe volt mintha kp-re megveszem.

#4 Ilyen nem létezik. Így vagy úgy de benne van az árban.
Ha veszel egy notit és tényleg a végén forintra annyira jön ki és 0% van rajta akkor, az árában van benne. Akkor nem adták olcsóbban a gépet és így bele is került a kamat. Azt meg a kereskedő és a bank lebartelezi.
Soha semmi sincs ingyen :)

Valójában sosem értettem mire jó, ha aktuálisan 0Ft., mert pl. 24 havi hűséget kötsz le, a törlesztő így meg annyival kevesebb hóra lesz kiszámolva, nem 24re szolgáltatónál.
Üzletben meg megint hasonló a helyzet, nem fogsz ezzel sehol sem kevesebbet fizetni érte.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!