Új vagy használt iPhone-t éri meg inkább venni?
Szükségem van egy új telefonra és ilyen 250 körül szabtam meg magamnak a felső határt, amiért többet már nem szívesen adnék egy telefonért. Ezeket az opciókat néztem:
használt - iphone 11 pro kb 200k, (esetleg 11, azt 150ért már kapni)
új - iphone 11 vagy iphone 12 mini (215k és 250k az apple oldalán).
Nagyon dilemmázok. Nem vettem még használt telefont, bár mindig is nyitott voltam rá már csak a környezeti okok miatt is. Árban jobban megérné, de az új telefon egy fokkal mégis szimpatikusabb, de drágább is szóval nem tudom.
Ti mit gondoltok? (Mindenképp iPhone és 11-12 a választásom, az a része nem kérdés:)

Ez esetben új 11 -et vennék a helyedben.
Ahogy elkezdtem olvasni majdnem rávágtam hogy ASUS Zenfone 8 - 240k
De ájfónt szeretnél. Használtban van azért némi rizikó, meg hát az akku már 1-2 éves kb. Modelltől függően.
12 sima nem tudom az most mennyi? Új az akku idő miatt jobb...

Jaaajjj gyerekek... ...itt nem arról van szó, hogy mert nem láttunk soha, mert nem használtunk soha, mert nincs rá elég pénzünk és ezért leszarjuk.
Képzeljétek el, hogy láttunk már ilyen telefonokat, sőt vannak olyan barátaink akik meg is mutatták, hogy "mennyire hasznos funkciók vannak benne" (mintha azt más telefonok nem tudnák, ugyan már!).
Egészen egyszerűen arról van szó, hogy undorító, amit az Apple csinál. Engem nem zavar, hogy ennyi birka embert behülyítenek, nemhiába gazgadodtak meg annyira.
Az Apple termékek:
1.: presztizs-szimbólumok (kb azt próbálják vele az emberek kifelé mutatni, hogy: látjátok én ezt is megtehetem)
2.: jönnek itt az ökoszisztémával (miszerint ha Apple termékeid vannak, akkor azok milyen jól tudnak egymással kommunikálni)
3.: húha 4 évig bírja egy masina, és ez most komolyan nagy szó? Nem is emlékszem olyan telefonomra, amit kevesebb mint 4 évig használtam volna, a jelenlegit is 2018 nyarán vettem, tehát benne van a 4-dik évében. Jelen pillanatban 5-6 napig bírja egy feltöltéssel (napersze hozzá kell tennem, hogy én nem azon csinálok mindent, ugyanis ha valami hasznosat is akarok csinálni ahhoz számítógépet használok).
Habár manapság minden szinten elszabadultak az árak, pl egy jobb videokártyát 5-600 000 Ft-ért megvenni?
...és megveszik! :-)

#23: "azt a mosolygós fejet tényleg elhanyagolhatod mert baromi idegesítő..."
#4: "azt meg had döntse már el mindenki, hogy mire, mennyit, és miért akar kiadni."
Szóval mindenki had döntse már el, hogy milyen stílust képvisel, hogy hogyan akarja elmondani a véleményét, stb.
Ha éppen mosolygó fejet akar írni akár minden mondata végére, akkor had írjon már minden mondata végére egy mosolygó fejet! :-)
Ha ideges vagy vegyél be xanaxot, b*as.zki! :-)
Elolvasva ezeket az iPhone rajongó hozzászólásokat, nos még ellenszenvesebb a banda, mint eddig volt! :-)
Jaaa meg kapjátok be a Steve Jobs f*a.szát! :-)
(Aki mellesleg a legjobb barátait is átb*s.zta, olvassátok el az önéletrajzi könyvét, amiben a halál előtt már őszintén elmesélte, hogy mennyire hülyére vette az embereket, szóval marketing szempontból szenzációs volt, hiszen tényleg sok s*eg.gfej van! :-))

Kik az aki ennyire szapulja az iphonet. ? Kisgyerekes viselkedésed rohadt unalmas, kérdésre nem tudsz válaszolni. Szövegedből is látszik, hogy világtalan, lelki szegény vagy.
Ha nem tudsz értelmes választ adni, húzz a pics@‘ba. Indulj iskolába, lekésed a buszt.😬
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!