Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vennétek használt Iphone SE...

Vennétek használt Iphone SE telefont, vagy inkább annyiért egy új egyszerűbb Huaweit?

Figyelt kérdés
Kb 50e.

2019. aug. 1. 07:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
8%

Én egyiket se venném, már lecsöngött műszaki tartalmú mindegyik, amit ennyi pénzért megkapsz.

Vegyél inkább Elephone U, vagy U2-t.

Amazonon 180 Euro és atomjó és szép mindkettő

A sima U az 128 GB belső tárhelyes, 6 Gb RAM és gömbölyitett amoled (samsung) kijelzős. Brutál képeket és videókat csinál.

2019. aug. 1. 07:26
 2/12 anonim ***** válasza:
87%

Nekem huawei telefonjaik vannak mar 7 eve.

Udaig soha semmi baj nem volt veluk, ke is ejtettem mar pl lidl parkoloban aszfaltra meg sem karcolodott.

Fontos, hogy minosegi tokod legyen ra.

2019. aug. 1. 07:38
 3/12 anonim ***** válasza:
19%

Minek hajtjátok a márkaneveket, azért mert az a trendi ?

Fele annyi pénzért többet tudó és ugyanolyan minőségű telók léteznek, csak igen, nem folyik a TV-reklámcsapból egyik sem :-)

Alapteló, tökéletesen teszi a dolgát :

CUBOT R15 pl 87 euro, ok 3G-s még. De nézd az árát.

CUBOT MAX 2 160 Euro és nézd meg mit tud

Utána pontozz le.

2019. aug. 1. 08:09
 4/12 anonim ***** válasza:
88%

Tudod a reklámhoz pénz kell. És amelyik gyártónak nincs pénze az:

1. a telefonon minőségén is spórol

2. nincsenek vevői és nincs semmi plusz pénze, vagyis szar a teló

2019. aug. 1. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Ez okos hozzaszolas volt :-)

Akkor nezzuk a masik oldalrol.

Majdnem az osszes termek, amit reklamban latsz, az azert olyann draga, mert megnezheted a TV ben a reklamjat :-)

Hidd el, vannak olyan teloook, amik reklam nelkul is mennek boven :-)

Az egesznek az uzlei hattereet itt nem veseznem ki most.

2019. aug. 1. 12:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor elmondom, hogy a noname márkáknak nemcsak reklámjuk nincs, de a szervizhátterük is erősen hiányos, és ismeretlenül a minőség is kétséges! Egyik kolléganőmnek egy ideig iLike-ja volt, szívott is vele rendesen, főleg szoftveres gondok, amióta viszont Samsung-ja van, azóta egy szava nem lehet neki, tökéletesen működik!

Kérdező, az iPhone is kétségtelenül jó, de nem az SE, az már eléggé elavult típus, Androidosból viszont jó helyen nézelődsz, nekem is Huawei van már 4 éve, és bár már elavult, de a mai napig szinte tökéletesen működik, pedig egyszer sem volt szervizben, hosszú évekre lehet tervezni vele! Persze kérdés, hogy konkrétan melyik típusra gondoltál, vagy hogy mennyi rá a kereted?

2019. aug. 1. 14:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocs, most látom, hogy 50 ezer Ft, ennyiért pedig a Huawei P Smart 2019 a legjobb!
2019. aug. 1. 14:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor megint a másik oldal :-)

Ha egy 100-200e ftos telot leejt az ember és összetörik az fáj és persze sajnálja az ember. Ha a 30-50e ftost ejted le, nagy dolog, 8-10e ft hozzá a kijelző Béla meg kicseréli 3e ft-ért. A 100e-est viheted a szervizbe ahol nem occcsssssóóóóééé kicserélik. OK nem lel eldobálni, tudjuk.

2019. aug. 1. 15:23
 9/12 anonim ***** válasza:
31%

Akkor megint folytatom :

Kb 5 eve vasarolok kintrol telokat, evente kb 5-6 ot. Nem penzcsinalasbol, hanem mert ez a dilim nem a sorozes es whiskyzes, bocs.

Szoval, igen volt koztuk atomszar is, de fel tudnek sorolni 10-15-ot, ami hasznalati elmenyben leverte az epp aktualis Sams vagy iPhone es tarsait harmadannyiert es hibatlanul tettek a dolgukat. Es meg a targyalastechnikabol 5-sre vizsgazott marketing meggyozo szoveget sem eszem.

2019. aug. 1. 22:23
 10/12 anonim ***** válasza:
23%

Meg egy aprosag, barkinek mutattam pl. Az Oukitel Mix2-ot, egybol a markanevet kerdeztek. Erre en, nem mindegy mi a neve. Nezz ra, hasznald es meselj utana. Hat paran hanyatt estek tole, na mindegy.

Es ez csak egy a sok kozul.

Csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha nem tudod mivel van dolgod, nincs eloitelet, csak realis elmeny.

2019. aug. 1. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!