Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új vagy használt iPhone-t éri...

Új vagy használt iPhone-t éri meg inkább venni?

Figyelt kérdés

Szükségem van egy új telefonra és ilyen 250 körül szabtam meg magamnak a felső határt, amiért többet már nem szívesen adnék egy telefonért. Ezeket az opciókat néztem:

használt - iphone 11 pro kb 200k, (esetleg 11, azt 150ért már kapni)

új - iphone 11 vagy iphone 12 mini (215k és 250k az apple oldalán).

Nagyon dilemmázok. Nem vettem még használt telefont, bár mindig is nyitott voltam rá már csak a környezeti okok miatt is. Árban jobban megérné, de az új telefon egy fokkal mégis szimpatikusabb, de drágább is szóval nem tudom.

Ti mit gondoltok? (Mindenképp iPhone és 11-12 a választásom, az a része nem kérdés:)

2021. okt. 18. 11:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
54%
Iphone se 2020 is szerintem jó választás lenne ha van még telefon amiben gondolkodsz.
2021. okt. 18. 11:22
 2/25 anonim ***** válasza:
11%
Se újat, se használtat nem éri meg venni.
2021. okt. 18. 11:28
 3/25 anonim ***** válasza:
34%
2.Annak aki nem tudja használni és eleve utálja annak persze...
2021. okt. 18. 11:28
 4/25 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de légyszi olyanok szóljanak hozzá, akik ténylegesen a kérdésemre tudnak választ adni... azt meg had döntse már el mindenki, hogy mire, mennyit, és miért akar kiadni.
2021. okt. 18. 11:32
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
4.hülyéknek tervezték de több évig is lehet gondtalanul használni egyet :)
2021. okt. 18. 11:33
 6/25 anonim ***** válasza:
84%

Kérdező, ilyeneknek ne is válaszolj...eleve nem értem mit keresnek itt ha így véleménykednek az iphoneról. Csak vitát generálnak, és igazad van, hogy hadd döntse el mindenki hogy mi éri meg neki is mi nem. Ez egyéni döntés.

Kérdező amúgy meg a 12 szerintem jobb, már ha kis méret is előnyös neked akkor egyértelműen a 12 mini. Használtan nem érdemes, inkább én mindig újonnan vennék az biztosabb. 11ről sajnos nem tudok véleményt adni mert az nekem nem előnyös főleg a méret miatt.

2021. okt. 18. 11:37
 7/25 anonim ***** válasza:
13%

#5: ténylegesen a kérdésre válaszoltunk, tehát nem beszéltünk se az időjárásról, se a cserebogarak párzási szokásairól! :-)

#6: Mint akármelyik másik telefont, ha vigyáznak rá... :-)

2021. okt. 18. 11:38
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
8.figyu..hadd döntse már mindenki hogy neki mi jó mások beszólása nélkül...látszik hogy csak utálni jöttél hogy jajj iphone..közben azt se tudod mennyi mindenre jó.
2021. okt. 18. 11:40
 9/25 anonim ***** válasza:
66%

Negatív beszólások nélkül is lehet véleményt adni de amit ti műveltek itt az minden csak nem válaszadás...eleve kritizáljátok a kérdezőt meg az iphone tulajdonosokat...

Én több éve használok iphonet és érdekes ezek sosem okoztak csalódást mint más telefon. Egy régebbi modell nekem 4 évig szolgált ki hiba nélkül és használtan vettem. Aki eleve így reagál az tipikus iphone utáló vagy még sosem használt egyet. Androidból is persze vannak jó telefonok de ez nem azt jelenti, hogy akkor már senki se vegyen iphonet mert az szar...megsúgom nem szar. Az hogy milyen véleményen vagytok aki ilyet használ szerintem pont majd érdekli az iphone tulajokat..hogy szerintetek hülyék.

2021. okt. 18. 11:52
 10/25 anonim ***** válasza:
11%

Tekintve hogy 2 évente cseréltetheted benne az aksit, mert egy napot sem fog bírni töltéssel, vagy ha nincs szerencséd, valami gazdasági totálkáros hibával behal 2 év után, szerinte egyik sem éri meg.

Meg lehet ezért kövezni hogy leírtam, ilyen esetekről Iphone tulajdonosoktól hallottam, nem én találtam ki.

2021. okt. 18. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!