Csak én szeretem két évente cserélni telefonokat?
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 14:02
21/29 anonim 

válasza:

Most már 12.helyen vagyok. Hiába pontoztok le, így is csak feljebb megyek a ranglistán :D
22/29 anonim 

válasza:

Miután a toplistán pont jár azért is, ha az ember kérdést ír ki, szavazásra válaszol, és azért is, ha egy választ értékel, így eléggé csalóka a toplista, mivel nem kizárólagosan a saját válaszok hasznosságát mutatja. De még a saját válaszok hasznossága is egy erősen szubjektív alapokon álló értékelés másoktól, miután többnyire olyan kérdések kerülnek kiírása, mint például ez is, vagy éppen döntésben való segítséget kérő kérdések, amelyeknél nincs konkrétan jó vagy rossz válasz. Szóval ne legyünk már olyan nagyra ezzel a toplistával :'D
23/29 anonim 

válasza:

Pedig olyan 2013-2014-ben amikor az iphonet gyűlőltem, meg mindent ami nem samsung volt (anno az s5-öt "istenítettem") akkor kb 13%-ban voltam hasznos válaszadó. Akkor mégis csak ér (vagy már nem) valamit a pontozgatás.
Kb 3-szor kellett kijavítanom a betűket, mert amikor balrahúztam a bizonyos magánhangzókat, kisebb fagyásokkal más betűt rakott be, a kívánt helyett. Samsung telefonról írtam ezt most.
Bezzeg ha fognék egy 2013-as iPhone-t a kezemben, nem történne semmilyen fagyogatás, mivel az iPhone az olyan telefon, hogy soha nem fordul elő kellemetlen érzés (fagyás, lagg, bugok, akadozás...)
Ezért kell iPhone-t venni. De senki nem hallgat rám, pedig iPhone az egy tökéletes telefon.
24/29 anonim 

válasza:

Ja amúgy kitiltottak abból a fiókomból, ezért van most ez a másik fiókom.
25/29 Alex Fly 

válasza:

@23: van, akinek tökéletes. És van, akinek kevés. Felesleges mindenkire ráerőltetned...
26/29 anonim 

válasza:

24 nem tudom feltűnt-e, de gondoltam szólok, hogy rajtad kívül kb senkit nem érdekel mit vergődsz a helyezéseddel.
27/29 anonim 

válasza:

Pontcsökkentésem van, még mindig 12.vagyok :D
29/29 Alex Fly 

válasza:

@27: És? Ettől nagyobb lett a farkad vagy mi?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!