Csak én szeretem két évente cserélni telefonokat?

Nem csak te, sokan vannak így.
Én a magam részéről nem fogom csak azért lecserélni, mert elmúlt 2 éves, amíg számomra tökéletesen működik. De azért valamilyen szinten örülök annak, hogy vannak ilyen cseremániások: ha új telefont keresek, gombokért kapok 1-2 éves csúcskészüléket, ami még évekig jobbnak számít, mint az aktuálisan elérhető átlagos, középkategóriás készülékek.

8# 10.-15. helyezett vagyok a toplistán elektronikus eszközök témájában. :D
Igazam van az almával kapcsolatban, azért nem esek le.
Ezért kell iPhone-t venni, egész pontosan: iPhone 13 Pro Max 1Tb-t.

Nálam az átlag 3 év fölött van.
A legutóbbi 4 fölött volt, de a céges profil kezelés gyakran nem ment neki hiba nélkül, egyébként még mindig jó a készülék egyéb tekintetben.

Azért nem kellene lehúzni az androidot. Samsung Galaxy A5 2016 telefont 2016-ban kaptam, rengeteget játszottam rajta, egész nap használatban van, terhelve van, és szervízben sem járt soha, pedig nagyjából 5 éves. Van egy A7 2018 telefonom is, mert a másikat időközben átadtam családon belül, de továbbra sincs kímélve, ez a 2018-as meg szintén játékkal, mindennel is terhelődik rendesen, az sem járt a mai napig szervízben. És akkor ezek középkategóriás telefonok.
Én nem vagyok a csere híve, mert mire mindent beállítok egy új telefonon, az napok kérdése. Szerencsére, tönkremenni nem ment egy sem, így nem kényszerültem SOS váltásra soha, de én személy szerint amúgy is szeretem a megszokott dolgokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!