Csak én szeretem két évente cserélni telefonokat?

Nem gazdaságos pedig
Ezért van az iPhone, hogy 10 évig élvezettel használd és nem 2 évente szorul cserére. De hát sokan szeretnek az android, azaz rossz út felé hajlani.

Én addig használom, amíg tudom futtatni azokat a programokat, amelyeket használok, amire szükségem van.
Persze vannak, lesznek olyan programok, amik nem futnának rajta.
De ha nem használom, használnám felesleges újat venni.
Így egy telefont 3-4 évig legalább használok, képemre formálom, "belakom", megszokom.
Amikor újat veszek, mindig van valami, ami hiányzik a régiből.
Ez olykor csak valami egyszerűség, vagy jobban testre szabhatóság.
Új telefon vásárlásakor nem kell anyagi megfontolást tennem, olyat veszek, vehetek amilyet akarok.

Nem csak te, de én nem. Addig használom, amíg telefonálás, SMS-ezés és egy két program (GNUCash, Duolingó, BKK futár) elmegy rajta vagy ha a munkáltató hamarabb visszaveszi. Nincs még gyerekem, de a máséra se akarok sz@rni az évente termelt elektronikus hulladékkal.
Láttam, hogyan hasznosítják újra a Li-akkukat, és az szánalmas. A Mn-t, Co-t kinyerik, a Li meg megy a levesbe. A kapitalizmus ebben a formában a rák maga.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!