Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak én szeretem két évente...

Csak én szeretem két évente cserélni telefonokat?

Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 14:02
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
92%
Sokan szeretnék, ha megtehetnék!
2021. okt. 13. 14:06
 2/29 anonim ***** válasza:
10%

Nem gazdaságos pedig

Ezért van az iPhone, hogy 10 évig élvezettel használd és nem 2 évente szorul cserére. De hát sokan szeretnek az android, azaz rossz út felé hajlani.

2021. okt. 13. 14:07
 3/29 anonim ***** válasza:
84%
Igen.gondolom ez is egy hobbi.esetleg mindig a legaljából választasz ami már rögtön az elején tetűlassú úgyhogy indokolttá válik a csere.
2021. okt. 13. 14:07
 4/29 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom, én kifejezetten nem szívesen cserélem. Még ha az adatokat át is másolom valami szoftverrel, mindent újra beállítani, megszokni, megtanulni macera. Fiatalkoromban (2000-es évek) még nagy élmény volt egy-egy új telefon, másik gyártótól, teljesen eltérő menürendszerrel, imádtam felfedezni. De most, amikor már minden készülék majdnem ugyanolyan, épp csak annyi a különbség, hogy semmi ne menjen rutinból a csere után? Inkább megtartom a régit, amíg normálisan működik.
2021. okt. 13. 14:12
 5/29 anonim ***** válasza:
80%
Igen. Általában évente szeretik.
2021. okt. 13. 14:14
 6/29 anonim ***** válasza:
88%

Én addig használom, amíg tudom futtatni azokat a programokat, amelyeket használok, amire szükségem van.

Persze vannak, lesznek olyan programok, amik nem futnának rajta.

De ha nem használom, használnám felesleges újat venni.

Így egy telefont 3-4 évig legalább használok, képemre formálom, "belakom", megszokom.

Amikor újat veszek, mindig van valami, ami hiányzik a régiből.

Ez olykor csak valami egyszerűség, vagy jobban testre szabhatóság.

Új telefon vásárlásakor nem kell anyagi megfontolást tennem, olyat veszek, vehetek amilyet akarok.

2021. okt. 13. 14:21
 7/29 anonim ***** válasza:
78%
#2 téged almával fizetnek az ilyen hülye kommentekért?
2021. okt. 13. 14:34
 8/29 anonim ***** válasza:
85%
#7 én csak azt nem értem, hogy hogy van még mindig három pipán, pedig minden kérdés alatt lepontozza mindenki...
2021. okt. 13. 14:40
 9/29 anonymousreview60 ***** válasza:
69%

Nem csak te, de én nem. Addig használom, amíg telefonálás, SMS-ezés és egy két program (GNUCash, Duolingó, BKK futár) elmegy rajta vagy ha a munkáltató hamarabb visszaveszi. Nincs még gyerekem, de a máséra se akarok sz@rni az évente termelt elektronikus hulladékkal.

Láttam, hogyan hasznosítják újra a Li-akkukat, és az szánalmas. A Mn-t, Co-t kinyerik, a Li meg megy a levesbe. A kapitalizmus ebben a formában a rák maga.

2021. okt. 13. 14:51
 10/29 anonim ***** válasza:
Én addig használom ameddig nem lassul be fagy be stb de most már 3 évig használok egy telefont .
2021. okt. 13. 16:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!