IPhone SE (2020) vagy iPhone 11?
Nekem még egy 6s-em van, de már időszerű lenne lecserélni és ebben a két telefonban gondolkozom egyelőre. Mindenképpen iPhonet szeretnék, ez biztos, de a konkrét típust nem döntöttem még el és főleg kényelmi, esztétikai szempontok okozzák a dilemmámat. Szerintem átlag felhasználó vagyok, tehát igazából bármelyik megfelel azon célokra amikre használom és árban sincsen nagy különbség a kettő között.
Az SE-ben tetszik, hogy jobban hasonlít a jelenlegi telefonomhoz (méret, forma, gomb - touch id), de a színekkel nem vagyok kibékülve, hiszen a fehér előlapja is fekete és a feketét mint szín nem szeretem. A 11-ben pedig azt találom negatívumnak, hogy valamivel nagyobb (nem tudom kényelmes-e egy kézben) és a teljes előlapot kitölti a képernyője, ami nekem még fura. Majd megnézem élőben és úgy meg is tudom fogni stb., mert az lesz a mérvadó, de kíváncsi vagyok másoknak mik a tapasztalataik, élmények stb. ezekkel a telefonokkal kapcsolatban, könnyű volt megszokni a gomb hiányát és a face id-t vagy sem, mit szerettek bennük, mit kevésbé stb.

Nem te vagy véletlenül aki ugyan ezzel a kérdéssel kezdte múlt héten aztán elhatározta hogy akkor SE lesz? :D
Most pedig újra? :)

Na jó akkor újra... :)
SE 2 frankó de gyenge üzemideje van.
Ha sokat nyomkodod akkor vagy mindig legyen nálad power bank vagy 11.
Elmész egy boltba ahol van mindkettő és megfogdosod méret miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!