Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone SE 2020-nak mennyire...

Iphone SE 2020-nak mennyire kényelmes a fogása?

Figyelt kérdés
Lehet kicsit hülye kérdés, de nagyon rég volt iphoneom is akkor először a kis 4s-t szokam meg és az lett a kedvenc. Viszont utána használtam 5st is viszont ott már éreztem a különbséget és az elején igaz zavart de megszoktam. Hogy kicsit nagyobb volt és vékonyabb de fogásilag azonos volt. Azóta több féle mobilom volt de androidnál is volt olyan ahol ilyen lekerekített oldala volt amit nem igazán kedveltem. Sokszor kicsúszott még tokkal együtt. Viszont az SE-ben van még főgomb fizikálisan ami hiányzott nekem szerintem, meg nem teljes képernyős ami lehet szintén zavart csak nem tűnt fel hogy mi. Na egy szó mint 100, a lekerekítettsége miatt tartok főle de élőben megtudtam nézni és megfogni de ez is más mint ha csak egyszer fogod a kezedbe mintsem rendesen használod minden nap. Mindenképp iphonet vennék mivel ez jött be nekem jobban viszont árban lehet ez érné meg jobban nekem, mert nem kellenek igazán csúcstechnológiák nekem de visszatérnék az iphonehoz de úgy hogy teljesen újként veszem, mert eddig használtan vettem csak így ég és föld lesz lehet a különbség. És bármennyire is régi modellről mintázták, ez is új generációs iphone nekem ami nagy lépés az utoló iphone 5s-hez képest ami úgy 2017-ig volt használatban egy baleset erejéig. Elnézést ha hosszú lett, akinek van már iphone se 2020-ja (hogy kell igazából megnevezni:D?) jó lenne ha írna róla véleményt, hogy hogy elégedett meg vele. :)

2021. szept. 25. 21:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az van, nagyon jó, bár kinek mi…Menj be egy Media Marktba, vagy iStyle és kipróbálod.
2021. szept. 25. 22:13
 2/3 anonim ***** válasza:
65%
nekem 8-as volt, de pont ugyanolyan a mérete, szerintem nagyon kényelmes, a mai phabletek és tepsik világában könnyen kezelhető.
2021. szept. 25. 22:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Na végre megnéztem és érdekes mód az se jobban a kezemre esett mint a 13 mini és annak nem tetszett hogy máshogy vannak a gombjai. Pedig féltem ettől a lekerekítésről de pont kényelmes volt. a 13 mininek viszont nem tetszett hogy teljes képernyős, ettől is féltem idegen volt nekem egy iphonehoz viszont az se pont jó mindenben.sajnos a 12 minit nem láttam de gondolom nem tér el a 13tól és a 13 mini rózsaszínjében én is csalódtam mint néhányan, tökre halvány lilás nekem bárhogy néztem..
2021. szept. 28. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!