Iphone SE 2020 vagy iphone 12 mininek kényelmesebb a
fogása?
Figyelt kérdés
Persze ezt nekem kell megtapasztalni de élőben ahogy láttam (nem fogtam meg sajnos) meg képeken is néztem, kicsit félek az SE-től, mert eddig hasonló mobiljaim voltak (android, de hasonló formájú) és kicsit csúszósak voltak a kezemben és sokszor kiestek belőlem, tokkal együtt. Míg a 12 mini hasonlít az iphone 4s-hez ami sosem esett vagy csúszott ki belőle, lehet olyan a tartása. Meg jobban szeretem a kicsit "kockásabb" mobilokat mintsem a nagyon vékony, lekerekítetteket. Igaz a 12 mini széle is lekerekített, de az azért nem túl vékony ilyen szögletesebb és szélesebb. Még annyi, hogy melyiknek kényelmesebb a gombhasználat? Hangerő gomb, némító gombok melyiknél könnyebb vagy nehezebb kezelni, hallottam erről is véleményt de már nem rémlik melyiknél volt kényelmetlenebb. Mindkettőre lenne pénz csak kérdés, hogy melyik kényelmesebb fogásilag. Ezt a 2 telefont néztem ki, meg még a 13 minit, de az hasonló a 12 minihez is így azt ezért nem kérdezem külön. Mindenképp ez a néhány telefon érdekel a kis méret miatt ami fontos nekem így más telefont kérlek ne ajánljatok.
Hát szerintem hord tokban abban jól bírják az eséseket. Kijelzőre kijelzővédő üveg és sokáig egyben lesz.
13 mini üzemidőben szerintem jobban megéri.
se 2020 -nak ez az egy hibája szerintem hogy a 8-as akkuját kapta és nem a korábbi 7 -es akkumulátorát. +100/+150mah nem sok, de ekkora méretben minden perc sokat számít.
12mini már jóval élhetőbb, 13 -as meg még nagyobb akkuval jön.
Ráadásnak a 13 már alapból 128Gb táborhellyel érkezik. Kamera Korábi 12 széria pro képességeit kapja, és nagyobb szenzort illetve optikát...
Nekem fogásra mindegyik csúszik. 6s -t sokat kiejtettem, de csak a tok bánta a lécsőn is :)
2021. szept. 23. 14:02
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.:)
Eddig minden telómat tokkal hordtam és így is kicsúsztak.
Sokat számít, hogy ilyen nagyon vékony fogása van vagy kicsit szögletesebb és vastagabb de nem túl vastag.
2021. szept. 23. 14:05
3/8 Morzsi007 válasza:
“Igaz a 12 mini széle is lekerekített, de az azért nem túl vékony ilyen szögletesebb és szélesebb“
12 Mini szögletes kialakítás, sokkal jobb fogni tok nélkül, mint a lekerekített SE-t, 6,7,8-at, hasonló nagyon a 4S-hez, csak vékonyabb kicsit. Ha szögletes tok kerül az SE-re, nem lekerekített, akkor az is jó. A Mini kisebb mérete szintén előny.
Mindenben jobb a Mini, mint az SE.
2021. szept. 23. 14:21
4/8 anonim válasza:
Szerintem a mininek sokkal jobb a fogása!
2021. szept. 23. 14:52
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
Azt hiszem tényleg a mini lesz akkor.
2021. szept. 23. 15:09
6/8 A kérdező kommentje:
De előtte még vetek egy pillantást mindkettőre de azt hiszem a 12 mini lesz vagy 13.
2021. szept. 23. 15:11
7/8 A kérdező kommentje:
Na végre megnéztem és érdekes mód az se jobban a kezemre esett mint a 13 mini és annak nem tetszett hogy máshogy vannak a gombjai. Pedig féltem ettől a lekerekítésről de pont kényelmes volt. a 13 mininek viszont nem tetszett hogy teljes képernyős, ettől is féltem idegen volt nekem egy iphonehoz viszont az se pont jó mindenben.sajnos a 12 minit nem láttam de gondolom nem tér el a 13tól és a 13 mini rózsaszínjében én is csalódtam mint néhányan, tökre halvány lilás nekem bárhogy néztem..szóval azt hiszem set fogok venni :) nagyon kényelmes volt, kényelmesebb a 13nál viszont a főgombon lepődtem meg mert kicsit nehéz volt elsőre mert nagyon egybesimul a telefonnal :D
2021. szept. 28. 16:39
8/8 A kérdező kommentje:
7.máshogy vannak a gombjai..pontosabbban más milyen. az senek kényelmesebbnek találtam a gombokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!