Iphone SE 2. feketében vagy fehérben szebb?
2.A hátuljára gondoltam de az nem zavar ha a képernyős rész fekete nem volt feltűnő :D
persze élőben látni fogom ha már ott vagyok hogy megveszem és ha épp nincs kiállítva a fehér akkor a raktárban hátha lesz. Online is gondoltam de jobb talán élőben mert én ügyetlen vagyok a fólia felrakásához és ott talán segítenek is ebben.:) mediamarktban jártam ma.
Hát nagyon akartam hogy tökéletes legyen de sok minden nem tetszett.
-Először is a színekben voltam odáig, a pinkre vártam de nagyon halvány lilás, bézs árnyalat viszont a többit igaz nem láttam de ez nem volt öröm.
-Másodszor a fogása, sokan írták nekem, hogy mivel szögeletes és nekem 4s volt régen ami kényelmes volt ez is az lesz de valami zavaró volt tartani. sőt a gombok is nagyon furák az SE mellett aminek nekem kényelmesebb. Nem tudom.
-Aztán nem igazán tetszett, hogy teljes képernyős sőt egy ideig ott bénáztam mert nem szoktam hozzá hogy egy iphone full képernyős (nekem volt 4s, 5s érted és azóta egy iphonet se követtem igazán), minden mellé ugrott, nem tudtam most hogy kell a főoldalra jutni persze ehhez idő kell de elsőre sok minden nem tetszett benne
-Emelett persze a rendszere fullos lehet ahogy sokan dícsérik de nekem a külső is fontos. Nem volt kényelmes nekem viszont az SE-t valahogy elsőre tudtam használni pedig annak is új menüje van de nem volt szokatlan.
Lehet hülyén gondolkodok de ha valami elsőre nehezen tetszik meg és mellette van ami elsőre akkor az a jó nekem.:)
Igazad van. Mindenkinek más jön be, nekem is az SE2 volt a szimpatikusabb. Pedig előtte nekem is 3,5-es méretű "almás nokiáim" voltak :)
És hiába kisebb az SE2-nél mondjuk a 12 mini, ha teljes képernyős. Vannak, akik meg pont fordítva gondolkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!