Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone SE 2. feketében vagy...

Iphone SE 2. feketében vagy fehérben szebb?

Figyelt kérdés
Megnéztem élőben és nagyon kényelmes nekem a fogása pedig még a 12 minit és 13 minit is fontolgattam sőt a 13 minit megnéztem de nem tetszett sok mindenben viszont az SE első látásra szerelem. Itt azért kevesebb a színválasztél de a pirosat máris kiszedtem mert nem szeretem a pirosat semmiben. Sajnos csak fekete volt kiállítva de itt nem lehet annyira csalódás úgymond ha nem látom élőben a fehéret. Feketében tök átlagos mégis klasszikus elegánsan nézett ki viszont fehérben csinosabb és nőiesebb picit. Tokot rakok majd rá de passzolót nyilván vagy átlátszót. Ki milyen színben vett ilyen mobilt és milyen nemű meg hány éves? Ezek csak érdekelnek :).

2021. szept. 28. 17:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Látom nehezen döntöd el melyik legyen :D

Bár legalább a típus megszületett.

Vedd meg amelyik elsőre megtetszik :)

Szín manapság nem annyira fontos. Férfi Pirossal vagy Lilával szaladgál pont nem érdekel senkit. A pirosnak meg jelentése van. Piros termékek árának egy bizonyos részét rákutatásra szánja a cég. Más hova is ad de ez egy olyan amennyire a vevők beleszólhatnak ebbe.

2021. szept. 28. 18:35
 12/17 anonim ***** válasza:
Jó kis teló ez, több hónapja használom. Ha gondolod írj privátot és ott megadom az email címem. Ne gondolj rosszra, nem vagyunk egy korosztály. De ha neked is gondod adódna a beüzemelésnél, akkor le tudom írni, hogy miket kell tenni(így neked már nem kell a neten keresgélned), iPhone-osok tartsunk össze alapon.
2021. szept. 28. 19:09
 13/17 A kérdező kommentje:
11.Sajnos igen, de sejtettem ahogy élőben többször látom úgy sikerül azért döntést hozni. színben is végül döntést hoztam talán, nem végleges de fehér lesz és 256 gbben mert legyen azért plusz tárhely nem drága úgy sem:)
2021. szept. 28. 19:42
 14/17 anonim ***** válasza:
256 GB-os? Arra jó sok fotó felfér majd :D
2021. szept. 28. 19:45
 15/17 A kérdező kommentje:
14.hát eddig 32gb volt viszont sok mindent töltök le és hamar megtelik. ennél viszont nem fogok emiatt tartani :D
2021. szept. 28. 19:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Az biztos :) 8x annyi tárhely nagy ugrás. Nálam úgy volt, hogy 8, 16, 32 és most 64 GB.
2021. szept. 28. 20:23
 17/17 A kérdező kommentje:

És hiába kisebb az SE2-nél mondjuk a 12 mini, ha teljes képernyős.

ez az amit valahogy nem láttam először mikor így agyaltam hogy melyik lenne jó pedig valami zavart bennük csak nem jöttem rá mi :)

2021. szept. 29. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!