Hány évesen vegyek okostelefont a gyereketeknek?
#8, #10-nek:
Aztán rákeres a Google-n, és kikapcsolja a francba.
Az én kis "aranyom" 8 évesen törte fel az anyja facebook fiókját, fórumról szedett tippekkel. Persze lebuktatta saját magát. Az anyja pletykálkodott az osztálytársa anyjával a messengeren, a lányom meg átkiabált a szobájából az anyjának hogy "az nem is igaz, nem úgy történt".
XD
Egy 8 éveshez tökéletesen illő "bukta".
"Az anyja pletykálkodott az osztálytársa anyjával a messengeren, a lányom meg átkiabált a szobájából az anyjának hogy "az nem is igaz, nem úgy történt"."
Nem csoda, hogy ilyet csinált a gyerek, ha az anyjától is azt a példát látja, hogy normális dolog hazug pletykákat terjeszteni bárkiről is.
"Hány évesen vegyek okostelefont a gyereketeknek?"
Az enyémeknek? :D Sajnos még nincsenek, de egye fene, addig használom én a telefont, amit nekik veszel, szóval vegyél most! :D (Azt nem tudom, hogy hány éves vagy.)
#11, #12-nek:
Megkérdezhetem, hogy a kedves, édes anyukád hogy van?
Egy ekkora s'ggfejnek még arra sem veszem a fáradtságot, hogy bármit is magyarázzak.
Én 5.-es koráig nem adnék neki semmilyen kütyüt se, a TV-t nézheti oszt ennyi'.
De tényleg, elrontja a szemét, olyat lát amit nem kellett volna...stb.
5.-es kortól fölfelé még csak napi másfél órára korlátoznám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!