Tinik! Milyen telótok van? [többi lent]
Ill milyenek voltak, melyiket szeretted legjobban, és [ha van], akkor azt is leírhatod, milyet szeretnél :D
Korotokat, és nemetek is írjátok le!
Köszi :)
Még egy kicsi off: akinek ifónja(így szoktam ejteni) van, annak egyáltalán MI A JÓ FRANCNAK? Szinte nem láttam még ilyen szar ár/érték arányú telefont, olyan drága, hogy az árából kapok egy laptopot(nem is rosszat), cserébe azt kell csinálnom, amit az apple mond nekem, véletlenül sem fordítva, ráadásul néhány alapfunkció lazán ki van hagyva(ahogyan az jellemző az apple dolgokra). Teljesen igaz, hogy aki ilyet vesz, az a márkát fizeti meg, azt, hogy a telefonjára az van írva, hogy "Apple". Én is biztos vagyok benne, hogy létezik olcsóbb és jobb telefon az ifónnál. Na, most megyek, mert tényleg jönnek az Apple fanok, aztán kék zöld leszek holnapra...
nem a 14:26-os
telóim eddig: sony ericson,nokia,samsung,samsung, és most samsung f250-em van már 2 éve
ha lehetne egy samsung jetet vagy ge ynoki n97-et szeretnék persze az Iphonera se mondanék nemet :D(-: már nagon szeretnék új telót
10 évesen Siemens M35
rá pár évre Sony Ericsson T100(kéken világított)
első színes készülékem:Sony Ericsson K500i
majd Sony Ericsson Z520
majd Sony Ericsson K660i
majd Nokia N95 8GB (2hétig volt nálam,hulladék a telefon)
jelenleg Vodafone 845 Android
Siemens C30 16évesen
18évesen érettségire egy k700 SE
utána egy k530 21évesen (mai napig ez van!
Páromtól még régebben egy 6300 de ez csak zenehallgatásra van már mert nem nagyon használom,lejárt benne a sim
Most egy 2simes,tv tuneres,wifis telefont néztem ki a teszveszen. Csak a páromnak kell rábolintani.
25L
Nekem is előbb kéne egy HTC pl Desire mint egy Iphone;)
De egy Galaxy S-el is megelégednék(:
Nokia 2330 classic, de nagyon utálom.
Van mégegy, egy Samsung GT 1150.Egyik sem jó semmire, csak telefonálásra, de a telefon mire való eredeti rendeltetése szerint?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!