Tinik! Milyen telótok van? [többi lent]
Ill milyenek voltak, melyiket szeretted legjobban, és [ha van], akkor azt is leírhatod, milyet szeretnél :D
Korotokat, és nemetek is írjátok le!
Köszi :)
Fehér iPhone 3G 16GB :) Imádom:D
14/L
Nekem most egy Samsung S5230 La'Fleur van - 2 hónapja
Előtte Sony Ericsson W580, azelőtt Sony E. W200, azelőtt egy Motorola V235 és legelsőnek pedig egy Nokia 3310 volt:D
17/L
siemens a40,nokia 5300,lg shine,nokia6234,iphone 3g 32gb,
ezek közül a nokia 5234-et imádtam a legjobban és azt is fogokm 4 hangszór vona telón 2 jobb 2 bal oldalon nagyon hangos nincs oylan teló ami hangosabb nála!!!!!
egy kicsit OFF
Akik irják hogy 12-13-14 éves koruk ellenére Iphonejuk van..MI A JÓ BÜDÖS FRANCNAK?meg blackberry stb
Szerintem az Iphone tudásának felét nem használjátok ki csak azért kell mert "menő" közbe meg használjátok fényképezésre,zenehalgatásra,telefonására,meg menőzésre és kész?Mi értelme van ezért kidobni 130ezer ftot?Szerintem semmire inkább vettetek volna olyan telefont amit kitudtok használni...
Amúgy meg elmondom nem 1 telefon van ami olcsóbb és jobb mint az iphone;)
Az iphonenál csak a márkát fizetitek meg:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!