Galaxy Ace tulajok, mennyit bír a telótok?
Figyelt kérdés
Úgy értem hogy az aksit milyen gyakran kell töltenetek? Ha naponta legalább 1 vagy másfél órát neteztek illetve még játszotok is rajta egy valamennyit.2011. ápr. 14. 14:04
1/7 anonim válasza:
Hát nekem kb 3-4 napot bírt úgy hogy majdnem egész nap be volt kapcsolva. Reőülő üzemmódba rengeteg időt de akkor csak játszottam rajta és alig volt bekapcsolva.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem ,köszi a választ!:)
Azt még megtudnád mondani hogy amikor meg kaptad a telót hány órát töltötted?
2011. ápr. 14. 18:40
3/7 anonim válasza:
az új telefonokat NEM KELL kisütni, ezt mindenhol leírják.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :) mert én sem sütöttem ki, amikor kiírta hogy feltöltött akkor levettem és kész. Azért kérdeztem mert nem bír sokat a teló max 2 napot és azt hittem hogy azért mert nem sütöttem ki.
2011. ápr. 26. 20:48
5/7 anonim válasza:
be fog állni. kell neki egy hét minimum.
6/7 anonim válasza:
nekem galaxy s-em van,de az enyémet az elején minden nap kelett tölteni.ma már simán bír 3 napot úgy,hogy játszok vele meg minden.viszont amikor külföldön vagyok,akkor semmit nem csinálok vele,csak úgy be van kapcsolva,úgy bír 2 hetet is.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos vàlaszokat ! :)
2011. ápr. 27. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!