Tinik! Milyen telótok van? [többi lent]
Ill milyenek voltak, melyiket szeretted legjobban, és [ha van], akkor azt is leírhatod, milyet szeretnél :D
Korotokat, és nemetek is írjátok le!
Köszi :)
szükre nokia 5130:D
előző Sony Ericcson W200i volt előtte meg egy nokia és az előtt is nokia.:D
talán egy Iphone-t elfogadnék.:D[lehetett volna az is nokia helyett,de akkor még nem szerettem volna.><]
13/L
samsung s5230
de a sony erricson a legjobb
Samsung SGH-D900i-m van.
15 hónapja kaptam.
Június végén már nem lehetett tölteni csak úgy,ha az usb-vel a laptophoz csatlakoztatom.Elvittük szervízbe,mert azt hittük töltőgond,de nem.Az alaplapban van valami god,amiért nem tudom tölteni.Úgyhogy most usb-vel töltöm és spórolok egy újra.
Hozzáteszem,hogy kész idegbeteg voltam mikor kiderült mi a gáz,mert pont 2 héttel az előtt járt le a garancia és íg már semmit nem tudnak csinálni:S
15/L
Samsung e250. Már 3 éves, és messze nem a legjobb telefon, de amire kell, arra jó:) : telefonálni, ha hosszú úton vagyok, vagy várnom kell, játszani, és néha-néha egy sms-t írni... :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!