Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem aggódsz, hogy telefonszerv...

Nem aggódsz, hogy telefonszervízben lemásolják a privát képeidet és felkerül a netre "javítás" alatt?

Figyelt kérdés
Elég sok privát képem van, gondolom mint másoknak.
2021. júl. 30. 07:01
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

Bocs, úgy érted a rengeteg jó közt volt 5 problémás értékelés? Plusz azok akik írták pedig kijelző nélkül, meg vízbe ejtették a telefonjukat..

Én rohadtul vigyáztam az enyémre.

2021. júl. 30. 12:56
 32/41 anonim ***** válasza:
91%

" 5 problémás értékelés"

Mit néztél a 20-dik negatívnál hagytam abba az olvasást.

2021. júl. 30. 13:04
 33/41 A kérdező kommentje:
A másiknál meg 5 és 3 éves infók..
2021. júl. 30. 13:05
 34/41 anonim ***** válasza:
És azt is olvastad, ahol a tulaj válaszolt, hogy ők valóban nem hivatalos szervíz, nem tudnak beszerezni hivatalos Apple alkatrészeket, de van más forrás, így ők (is) behozott, bontott alkatrészekből dolgoznak?!
2021. júl. 30. 13:38
 35/41 anonim ***** válasza:
Olvastad mind a 784 értékelést? :D
2021. júl. 30. 13:44
 36/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem szeretnék belekeveredni a vitába, csak figyelmeztetni szeretnélek kérdező! A 26-os válaszban már írtam, hogy telefon logiv boardos nem szokát javítani. Maguk a gyártók (nem csak az Apple) sem szokott ilyen javítani, mert annyira komplex alkatrész. Természetesen vannak olyan szervizek akik meg tudják csinálni, de az nem az isamurai. Speciális technikai felszereltség és komoly horráértés kell ahhoz, hogy hibátlanul meg tudják javítani. Nézz meg nyugodtan néhány videót az iPhone logic board javításáról.

Nem hiszem, hogy az isamuraiosok tudnak ilyent. Főleg az értékelések alapján nem gondolom... amiket írnak a panaszosok azok nagyon amatőr hibák elkövetésére utalnak. Kijelző cserélnél nagyon önnyű elszakítani a touchid vagy a faceid szalagkábelét. Illetve cserénél ha az alaplahoz másik faceidt, touchidt tesznek akkor az nem fog működni, mert csak alaplappal együtt cserélhető.

2021. júl. 30. 15:28
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Hagyátok csak egy insta anyuka ,úgy sem érti csak az fontos neki hogy nehogy megnêzék képeit.
2021. júl. 30. 16:00
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

"csak az fontos neki hogy nehogy megnêzék képeit."

Inkább az a fontos hogy megnézzék, de senkit nem érdekel rajta kívül, ez az alap probléma. Így legalább beszéltet róla titeket.

"Direkt megkérdeztem, azt mondták semmit sem törölnek róla akkor sem, ha alaplaphiba."

Ja, a szomszédomnak is ezt mondták a telefonba, én is hallottam. Ennek ellenére fogadtam vele, és elmentem vele én is, előtte viszont lementettem mindent a telójáról.

Márkaszervizbe vitte azzal a panasszal, hogy néha dobja a hálózatot.

Jó, mondták hogy másfél-két óra.

Ok, visszamentünk 2 óra műlva. Telón nemhogy fotó, vagy telefonszám, de semmi nem volt. A szomszéd hápogott, hogy hol vannak a cuccai a telóról. Ja, törlődőtt, mert szoftverfrissítésnél ezt mindig így csinálják.

Ennyi. Utána másolhattam neki vissza mindent, és meg is köszönte hogy nem hagytam elveszni a dolgait.

2021. júl. 30. 17:33
 39/41 anonim ***** válasza:
2021. júl. 30. 19:25
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszed, hogy abszolút senkit nem érdekelnek a fotóid, még a meztelenek sem?
2021. júl. 30. 22:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!