Nem aggódsz, hogy telefonszervízben lemásolják a privát képeidet és felkerül a netre "javítás" alatt?
Soha nem viszem szervízbe a telefonomat. Az az én saját tajdonom, nem bíznám senkire.
Akkor már inkább újat vennék!
Szia!
Én nem aggódok, mert ha valami baj van, akkor magamnak szervizelem az eszközeimet.
Ha már az én eszközeimet szervizbe kell vinni, akkor ott a képek lennének a legkissebb problémák!
Hat, ha alaplaphiba, akkor nem is kell torolni, mert cserelik az egeszet. Mas esetekben meg de, torolnek mindent, pont azert hogy a gyanu arnyeka se erhesse oket ha a kepek megis a netre kerulnek valahonnan.
Mondjuk a kerdesed alapjan az vagy nem vagy no, maximum egy unatkozo kanos kozepiskolas, vagy ha igen akkor prosti/"instagram-modell", ugyhogy a helyedben nem nagyon aggodnek, aki a p*csadra kivancsi volt, mar ugyis latta.
Ez iphone, nem cserélik, csak javítják az alaplapot. Egyik sem talált, és direkt rákérdeztem a törlésre, de úgy is adnak majd árajánlatot, ha bevizsgálták, ott fel kell tüntetniük az esetleges adatvesztést, majd akkor kiderül. Fent sem vagyok instán, a középsulin meg jó 10 éve túl vagyok, sőt, gyerekem is van, az ő képeit sem szívesen látnám a neten.
Először van szervízben a telefonom, mert először futotta olyan készülékre, amit érdemes javíttatni. Kicsit több, mint négy évig bírta, jó kis telefon, de ez az egész folyamat nem tetszik. Laptopom is volt szervízben, nem töröltek róla semmit, mondjuk ott nem is aggódtam..
Na, majd kiderül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!