Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nem aggódsz, hogy telefonszerv...

Nem aggódsz, hogy telefonszervízben lemásolják a privát képeidet és felkerül a netre "javítás" alatt?

Figyelt kérdés
Elég sok privát képem van, gondolom mint másoknak.
2021. júl. 30. 07:01
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
25%

Soha nem viszem szervízbe a telefonomat. Az az én saját tajdonom, nem bíznám senkire.

Akkor már inkább újat vennék!

2021. júl. 30. 07:47
 12/41 anonim ***** válasza:
#tulajdonom
2021. júl. 30. 07:48
 13/41 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Én nem aggódok, mert ha valami baj van, akkor magamnak szervizelem az eszközeimet.

Ha már az én eszközeimet szervizbe kell vinni, akkor ott a képek lennének a legkissebb problémák!

2021. júl. 30. 07:49
 14/41 anonim ***** válasza:
95%
Ha működőképes a készülék akkor lementek/letörlök róla mindent és - hogy stílusos legyek - egy meztelen telefont kapnak... azt nézegethetik.
2021. júl. 30. 08:05
 15/41 A kérdező kommentje:
Nem működött. Minden fent van automatikusan a felhőben is(biztonság miatt) de nem tudtam bekapcsolni a készüléket hogy töröljem a fotókat, valószínű alaplap(vagy kijelző?) hiba. Majdnem 300 volt, mikor vettem, biztos nem veszek újat egy pártízezres hibáért, most kb 150et ér, így is megéri.
2021. júl. 30. 08:09
 16/41 anonim ***** válasza:
97%
Azt tudtad hogy ilyenkor egyből minden adatot törölnek róla? Tehát nem azzal fognak foglalkozni ,hogy megnézegessék a képeid. Gyárivisszaállítás és kész..
2021. júl. 30. 08:14
 17/41 A kérdező kommentje:
Direkt megkérdeztem, azt mondták semmit sem törölnek róla akkor sem, ha alaplaphiba.
2021. júl. 30. 08:22
 18/41 anonim ***** válasza:
86%

Hat, ha alaplaphiba, akkor nem is kell torolni, mert cserelik az egeszet. Mas esetekben meg de, torolnek mindent, pont azert hogy a gyanu arnyeka se erhesse oket ha a kepek megis a netre kerulnek valahonnan.

Mondjuk a kerdesed alapjan az vagy nem vagy no, maximum egy unatkozo kanos kozepiskolas, vagy ha igen akkor prosti/"instagram-modell", ugyhogy a helyedben nem nagyon aggodnek, aki a p*csadra kivancsi volt, mar ugyis latta.

2021. júl. 30. 08:26
 19/41 A kérdező kommentje:

Ez iphone, nem cserélik, csak javítják az alaplapot. Egyik sem talált, és direkt rákérdeztem a törlésre, de úgy is adnak majd árajánlatot, ha bevizsgálták, ott fel kell tüntetniük az esetleges adatvesztést, majd akkor kiderül. Fent sem vagyok instán, a középsulin meg jó 10 éve túl vagyok, sőt, gyerekem is van, az ő képeit sem szívesen látnám a neten.

Először van szervízben a telefonom, mert először futotta olyan készülékre, amit érdemes javíttatni. Kicsit több, mint négy évig bírta, jó kis telefon, de ez az egész folyamat nem tetszik. Laptopom is volt szervízben, nem töröltek róla semmit, mondjuk ott nem is aggódtam..

Na, majd kiderül.

2021. júl. 30. 08:54
 20/41 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom nálam egy kijelző cserélnél is törlötek minden a telefonról.
2021. júl. 30. 09:05
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!