Nem aggódsz, hogy telefonszervízben lemásolják a privát képeidet és felkerül a netre "javítás" alatt?
Esetleg egy nyomógomb kombinációval be tudnád kapcsolni a telefonod. Milyen márkájú a készüléked? Gyári beállításokra is van lehetőség ilyenkor, de akkor a gmail és egyéb jelszavakkal újra be kell jelentkezned.
Szerviztől függ, hogy törlik e vagy sem. A nagyobb szervizek igen, a kisebbek nem mindig.
Alaplapot nem biztos, hogy fognak tudni javítani, de ez a hibától is függ.
Már mindent megpróbáltam, a telefon nem reagál. Próbáltam minden kombinációt, leszedtem az itunest, cseréltem töltőt, nem reagál a készülék semmire, ezért kellett szervíz. Még egy kamu szoftveres javítás programot is leszedtem, mert ajánlották, az sem ment, nem érzékelte semmi a telefont. Ez valami súlyosabb gond, nem esett vízbe, nem ejtettem le, szóval reménykedek a legjobbakban. Még azon gondolkozom, hogy a tok nem engedte hűteni eléggé(plüss tok és üvegfólia)és túlmelegedett, de lehet az alaplaphiba miatt volt forró..
Majd kiderül, 3 hét a bevizsgálás, de annyi idő alatt 1000x lementhetik a fotóimat..
én aggódnék, ezért szerviz előtt 3x gyáriznám, ha nem tudom megcsinálni, inkább kuka a teló ha ilyen fotó van rajta
én dolgoztam ilyen helyen, ahol sok javítandó telefont kell átvenni, bevallom, jó csajok telóját mindig megnéztem
hihetetlen hogy 30ból 29 ember úgy adta le, hogy minden rajta volt, és a 29ből kb 20náp volt fotó/videó...
volt kollégám aki több gb-nyi ilyen képet tárolgatott, ki tudja, lehet jó pár hónappal később ezek adták a n4piszar kontentet, amikor már nem gyanúsíthatták
Mert nem megy a telefon.. hogy adhatná le máshogy, ha nem tudja bekapcsolni és nem reagál semmire sem csatlakoztatva?
Az ilyen embereket ki kellene rúgatni ÉS lecsukatni azt, aki tárolja is.. Lehet befut valamelyik ember és majd lehet vele zsarolni szexre vagy pénzre..
Reménykedek, hogy nem lesz semmi gondom ebből.
"Direkt megkérdeztem, azt mondták semmit sem törölnek róla akkor sem, ha alaplaphiba."
Ha alaplaphiba azt cserélik, ergó minden el fog tűnni, mert az új alaplapon nem lesz semmi!
"Ez iphone, nem cserélik, csak javítják az alaplapot."
Melyik szerviz? Logic boardot nem szoktak, nem tudnak javítani bárhol...
"fel kell tüntetniük az esetleges adatvesztést"
Ezzel sokra mész ha eltüntek az adataid... hiába van róla papírod, hogy nem törölnek semmit, miután törölték már csak a méreg marad...
Hova viszed suervizbe? Hivatalos szerviben alaplapot nem javítanai, csak sufnituning boltokban, szervizekben.
Honnan veszik az új alaplapot ha nem hivatalos szerviz?
FaceID, vagy TouchID nem fog működni ha bontott alaplapot tesznek a telefonodba!
Képernyőzár volt a telefonodon?
Gondolom azt is csak teljes adatvesztéssel lehet feloldani.
Az ISamuraiban van, nem fognak alaplapot cserélni, hatalmas volt a sor, az egyik legnépszerűbb hely és kellemesek az áraik is.
Még nincs róla papírom, mert nem diagnosztizálták, az kerül 3 hétbe, hogy sorra kerüljön és valaki ránézzen.. csak valószínű az előzményekből, hogy alaplapgond. Mondták, hogy nem tehetnek bele új alaplapot, csak javítják a meglévőt, nem tudni, melyik része sérülhetett. Elég alapos voltam, ezt a szervízt ajánlották a legtöbben.
Gyakori kérdések: melyek az Apple hivatalos szervizpartnerei Magyarországon? [link]
Csupa jót írnak :D https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilt..
Ahogy a Google véleményekben is :D [link]
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!