Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonvásárlás előtt állok,...

Telefonvásárlás előtt állok, de még nem tudtam dönteni. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
Eddig kettő kedvencem van. Fontos a fényképezés és a jó üzemidő. (Kb 150.000 Ft-ig)

2021. máj. 20. 19:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Az androidosok nem bírják ki normálisan a 2 évet."

Miért ne bírnák?

Amúgy Xiaomi telefonok sem rosszak ár-érték arányban.

De például ha a fotózás, fotók minősége számít akkor Google Pixel 4a is szóba jöhet.

2021. máj. 21. 10:11
 12/14 anonim ***** válasza:
24%
Google nélkül Android mire jó? hiába érvel ezzel-azzal Huawei inkább felejtős. Persze ez csak az én véleményem,ha valakinek még mindig jó Huaweit venni, csak rajta és használjon egészséggel.
2021. máj. 21. 15:57
 13/14 savanyújóska ***** válasza:
89%
Ha esetleg utánanéznél, akkor kiderülne, hogy bár Google nélkül valóban nem jó az Android, speciel a P30 Pron van, és lesz is, nem visszamenőleg kell kiírtaniuk a GMS-t, hanem felmenő rendszerben új telefonban nem használhatják. Mivel itt konkrét modellről van szó, nem igazán tesz hozzá a véleményed, mivel erre nem vonatkozik. (Pedig egyébként egyetértek vele, ha egyszer cserélnem kell én is váltok majd, mert kell a Google munka miatt is, de nem itt és nem ebben a formában segítesz vele.)
2021. máj. 21. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:
p30 pro sokkal erősebb minden tekintetben
2021. jún. 2. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!